Patru pentru Romania

Patru pentru RomaniaSaptamana trecuta, Maserati Romania anunta ca a reusit sa obtina alocarea a patru exemplare Quattroporte Collezione Cento pentru piata locala, din seria limitata de 100 de unitati, prezentata la inceputul anului, in cadrul Salonului International Auto de la Detroit.

Pasionatii ar trebui insa sa se grabeasca, pentru ca trei dintre acestea au fost deja comandate, ramanand un singur exemplar disponibil, care va putea fi livrat in luna mai.

100 de exemplare

100 de exemplareFiecare dintre cele 100 de exemplare ale acestei editii limitate va fi individualizat printr-o placuta inscriptionata cu numarul de serie, ce va fi integrata in tabloul de bord.

Dupa cum probabil banuiti, aceasta placuta nu este singurul element care justifica pretul (aproximativ 100.000 euro) cu 20% mai mare decat al unui Quattroporte standard.

Click aici pentru a vizualiza un scurt film de prezentare.

Detaliile fac diferenta

Detaliile fac diferentaTinand cont insa de faptul ca din punct de vedere tehnic nu exista modificari fata de versiunea de serie - editia limitata Collezione Cento dispunand de o transmisie automata in 6 trepte si un motor V8 de 4,2 litri care dezvolta 400 CP, rezulta ca exclusivitatea finisajelor si a echipamentelor este cea care face diferenta.

Exterior

ExteriorCu o vopsea perlata de culoarea fildesului, noua versiune eclipseaza orice alta varianta a limuzinei italiene.

Si tot la exterior, se remarca imensele jante sport de 20", elementele cromate inserate pe lateral si superba grila fata de tip fagure.

Interior elegant

Interior elegantSuperba tapiserie din piele cafenie, cusaturile rafinate sub forma de romb, distinsele insertii din lemn Wenge, consola centrala si suporturile pentru pahare, reprezinta doar cateva dintre detaliile cu care luxosul interior al Collezione Cento rasfata simturile.

Interior practic

Interior practicInteriorul nu este insa doar elegant si distins, ci si extrem de practic. Locurile din spate pot fi transformate intr-un birou complet functional, care permite pasagerilor sa isi conduca afacerile fara nicio restrictie, in orice moment din zi si din noapte.

Centrul de comanda, amplasat in consola centrala, faciliteaza accesul la internet, incluzand, printre altele, si o tastatura Bluetooth pliabila.

Interior high-tech

Interior high-techSistemul Maserati Multimedia Entertainment mai include o mufa AUX-IN si una pentru iPod, un cititor SIM card, doua porturi USB, doua perechi de casti wireless, precum si o unitate CD/DVD player, accesorizata cu doua display-uri touch screen de 10,4" (25,4 cm) integrate in tetierele scaunelor din fata.

Pe scurt: un adevarat paradis pentru impatimitii high-tech!

Cititi si alte articole de lifestyle pe www.yourmoney.ro - noi va recomandam:

1. Passat CC: Primul coupe cu patru usi de la Volkswagen
2. Tiguan: la frontiera dintre jungla urbana si adevarata jungla
3. Genesis, noul inceput al lui Hyundai