Alto Cordless

Alto CordlessLaptopurile compacte dispun de mai multe avantaje in comparatie cu PC-urile traditionale, dar totusi nu sunt intotdeauna confortabile. Pe langa tastele inghesuite din cauza atasarii keyboard-ului la ecran, laptopurile forteaza utilizatorii sa stea in pozitii ciudate, indoindu-se pentru a scrie sau privind chioras pentru a citi pe ecran.

Alto Cordless

Alto CordlessIn ciuda acestor limitari, potrivit unui studiu recent initiat de Logitech si realizat de firma GfK Custom Research, 45% din utilizatorii petrec cel putin 16 ore pe saptamana in fata laptopului, iar 70% petrec majoritatea timpului alocat calculatorului folosind laptopurile acasa.

Alto Cordless

Alto Cordless“Vanzarile de laptopuri sunt asa de mari datorita multitudidinii de oportunitati, dar multi oameni nu se gandesc la consecintele asupra corpului lor produse de un design compact”, a precizat Camelia Badea, Sales Manager Logitech pentru Romania.

In plus, deoarece laptopul este ridicat, Alto minimizeaza generarea caldurii inconfortabile si imbunatateste racirea circulara.

Alto Cordless

Alto CordlessAlto ridica laptopul la nivelul ochiilor si il plaseaza la distanta optima dintre ochii utilizatorilor si ecran. Astfel suportul de laptop favorizeaza o asezare confortabila. In plus, utilizatorii care folosesc suportul Alto se pot bucura de beneficiile unei tastaturi la dimensiuni reale. Comparata cu tastaturile mici de laptop, o tastatura obisnuita cu tabloul de taste numerice incorporat permite oamenilor sa scrie mai repede si mult mai confortabil in timp ce isi tin mainile departe de caldura emisa de notebook.

Alto Cordless

Alto CordlessAlto este usor de setat, timpul alocat nedepasind 30 de secunde. Si este si foarte usor de strans, facandu-l ideal pentru utilizatorii care vor sa-si inmagazineze laptopul atunci cand nu este utilizat.

Spre deosebire de un docking station obisnuit, Logitech Alto nu este afiliat unui singur brand, ci este compatibil cu orice marca de laptop. Suportul poate fi utilizat de catre toti membrii familiei, chiar daca detin laptopuri diferite.

Alto Cordless

Alto CordlessAlto constituie o solutie completa care ofera utilizatorilor un sistem de ridicare a laptopului, tastatura cu spațiu destinat sprijinirii palmelor, huburi USB si un sistem de manageriere a cablurilor. Spre deosebire de tastatura unui laptop, Alto ofera tabloul cu tastele numerice, taste pentru functii media si control al volumului si 12 taste noi care ofera acces rapid la aplicatiile, folderele si siteurile favorite ale utilizatorilor.

Hubul USB cu trei porturi ofera utilizatorilor conexiune instanta la maus, boxele de calculator si multe altele.

Preturi si disponibilitate

Preturi si disponibilitateSuportul Logitech Alto Cordless este disponibil la pretul recomandat de 499 lei.

Noi l-am gasit aici:
Cititi si alte articole de lifestyle pe www.yourmoney.ro - noi va recomandam:

1. Cel mai subtire laptop din lume sub lupa managerilor IT din Romania
2. Panasonic Toughbook: Dincolo de limite
3. Cele mai tari electronice ale anului 2007