1 / 6

Dantes - restaurantul cu chelneri insetati de stiinta

Casa are personalitate, e mare – salile pentru clienti sunt pe 3 niveluri, din care o mansarda frumoasa, cu spatiu deschis – cu o arhitectura si cu structura de casa bogata, din alte vremuri. Cand s-a deschis prima data, a fost unul din cele mai bune restaurante italienesti din Bucuresti, ajungand, insa, destul de repede, unul dintre cele mai proaste, si asa l-a prins si primul inevitabil faliment. Cel care a renovat-o atunci – sunt ceva ani - a facut-o cu multa grija pentru detalii si rezultatul a fost ceea ce cred eu ca trebuia sa fie, adica o casa restaurata, cu feronerie si cu scara scara interioara din lemn sculptat, cu arcade interioare si cu marmura.

Apoi au venit vremuri tulburi si, dupa o perioada in care nu-si mai dadea seama nimeni daca acolo mai este un restaurant sau nu, am vazut ca se faceau iarasi lucrari de reamenajare si am fost convins ca va redeveni ceea ce fusese nu cu mult timp inainte.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri