Business lunch la InterContinental

Business lunch la InterContinentalIncepand luna trecuta, Braseria Corso, situaata la parterul hotelului InterContinental, ofera clientilor care iau masa de pranz in oras posibilitatea de a alege Corso Business Lunch – un prinz de afaceri, tip bufet suedez sau a la carte, cu preparate reci, calde si deserturi, traditionale romanesti sau din bucataria internationala. Meniul are un pret fix de 95 lei/persoana.

Pentru cei care au un program flexibil, exista si posibilitatea alegerii unui pachet special care include si o intrare la centrul de sanatate hotelului InterContinental. Astfel, pentru o sedinta de fitness sau de inot combinata cu un pranz la Braseria Corso, pretul este de 130 lei/persoana.

Oferta pentru Corso Business Lunch este valabila in zilele lucratoare (de luni pana vineri inclusiv), intre orele 12.00 si 16.00.

Business lunch la JW Marriott

Business lunch la JW MarriottUn alt hotel de cinci stele din Capitala, JW Marriott Bucharest Grand Hotel ofera celor interesati posibilitatea de a opta pentru un business lunch (c)a la carte. Meniul, lansat tot in martie, este compus dintr-un entre (sau o supa), un fel principal, un desert si apa minerala.

Cucina Business Lunch va fi disponibil permanent in restaurantul Cucina, conform reprezentantilor JW Marriott, la un pret unic de 45 lei/persoana.

Oferta pentru Cucina Business Lunch este valabila in zilele lucratoare (de luni pana vineri inclusiv), intre orele 12.30 si 15.00.

Cucina are 120 de locuri, este un restaurant italian, decorat in stilul unei bucatarii din Toscana, foarte relaxat si nepretentios.

Business lunch la Heritage

Business lunch la HeritageHeritage, restaurantul bancherilor, propune doua meniuri de afaceri selecte, cu servire rapida:
  • Amuse bouche: 3 preparate incluzand un pahar de vin sau bautura racoritoare
    • Pret: 100 lei/persoana;
  • Amuse bouche: 2 preparate incluzand un pahar de vin sau bautura racoritoare
    • Pret: 75 lei/persoana;
Oferta pentru Heritage Business Lunch este valabila in zilele lucratoare (de luni pana vineri inclusiv), intre orele 12.00 si 14.30.

Business lunch la Ramada Bucharest North

Business lunch la Ramada Bucharest NorthRestaurantul Allegro, cu specific mediteranean-international din incinta hotelului Ramada Bucharest North, are, de asemenea, o oferta de business lunch tentanta.

Allegro
pune la dispozitia oaspetilor sai posibilitatea de a alege intre 2 variante de meniu complet: o supa sau o salata, un fel principal, un desert si un pahar de vin alb sau rosu.

Pretul unic Allegro Business Lunch este de 33 lei/ persoana fara TVA (aproximativ 40 lei/persoana TVA inclus).

Business lunch la Quadri

Business lunch la QuadriIntr-o atmosfera clasica, restaurantul Quadri isi intampina clientii cu un business lunch savuros si accesibil. Meniul este format dintr-un antreu (ciorba de vacuta, ciorba de fasole cu costita, salata de vinete, fasole batuta cu castraveciori, cascaval pane, zacusca) si un fel principal (snitel din piept de pui, ceafa de porc, antricot de vitel la cuptor, escalop de porc cu ciuperci, preparatul zilei, preparat de post) la alegere, precum si un desert din partea casei.

Oferta pentru Quadri Business Lunch este valabila in zilele lucratoare (de luni pana vineri inclusiv), intre orele 12.00 si 16.00. Pretul/ varianta meniu este de 18 lei/persoana.