Handycam HDR-TG3E

Handycam HDR-TG3EIdeal pentru escapade in afara orasului, TG3E nu numai ca nu va oboseste cu greutatea sa, dar isi face cu usurinta loc in poseta, geanta sau buzunarul de la jacheta. Putin mai mare decat telefonul dumneavoastra mobil, acesta este cel mai mic, cel mai subtire si mai usor camcorder capabil sa inregistreze in format Full HD 1920x1080 cu sunet clar, surround 5.1.

HDR-TG3E este, in acelasi timp, prima camera video digitala cu o carcasa din titan – un material ce este cu 40% mai usor decat otelul si de doua ori mai solid decat aluminiul. Invelisul foarte solid, din titan, este apoi finisat prin tehnologia Premium Hard Coating. Acest strat protector suplimentar extrem de rezistent rezista zgarieturilor obisnuite, indiferent daca acestea surveneau in timpul unor activitati sportive sau in concedii palpitante. Astfel, micutul Handycam HDR-TG3E isi pastreaza pentru mai multa vreme aspectul de mare stil.

Handycam HDR-TG3E

Handycam HDR-TG3EElegantul Handycam® a fost creat in jurul conceptului de design “My HD to Go” – un camcorder de Inalta Definitie, avand format de buzunar, suficient de micut pentru a fi purtat tot timpul, pentru a inregistra orice moment important din viata dumneavoastra. Avand dimensiuni ultra-compacte, aspect sic si un finisaj rezistent, TG3E este ideal in orice situatie, de la calatoriile cu familia la party-urile moderne.

Liniile rafinate, subtiri ale camcorder-ului sunt completate de manevrabilitatea facila si intuitiva, gratie ecranului LCD tactil. Modurile Record, Movie/photo si zoomul pot fi accesate prin intermediul unor butoane asezate confortabil in dreptul degetului mare. Activand modul ‘Quick On’, camcorder-ul TG3E este pregatit de actiune in mai putin de o secunda; pentru pornirea inregistrarii este suficient sa deschideti ecranul Clear Photo LCD Plus, de 2,7 inci (6,86 cm), ecran tactil ce se remarca prin luminozitate si claritate.

Inregistrarea pe card-ul Memory Stick PRO Duo (4GB Memory Stick inclus in pachet) reprezinta un mod mai elegant de stocare: nu mai trebuie sa aveti la dumneavoastra casete sau discuri cand iesiti seara in oras sau petreceti weekend-ul departe de casa. Un Memory Stick optional de 16GB poate stoca filme Full HD de pana la 5 ore si 55 de minute (in modul Long Play).

Handycam HDR-TG3E

Handycam HDR-TG3EIn ciuda dimensiunilor sale minuscule, Handycam-ul® TG3E nu face compromisuri cand vine vorba de inregistrari Full HD frumoase, pline de detalii. Sensibilitatea ridicata si zgomotul de imagine redus sunt asigurate de senzorul ClearVid CMOS Sensor cu tehnologia Sony Exmor™, tehnologie pe care o regasim si la camcorderele Sony profesionale, dar si la aparatele foto digitale SLR din gama Sony Alpha.

Dotarea camcorder-ului este completata de puternicul procesor de imagine BIONZ ce mentine calitatea imaginilor la superlativ, indiferent daca este vorba de inregistrari video sau poze. Gratie vitezei si sensibilitatii procesorului BIONZ, fotografii de inalta rezolutie, de 4 megapixeli pot fi inregistrate in modul photo, respectiv de 2,3 megapixeli chiar si in timpul filmarii in mod HD.

Handycam HDR-TG3E

Handycam HDR-TG3EFunctia inteligenta de detectie a fetelor - Face Detection – regleaza automat focalizarea, expunerea, balansul culorilor, pentru filmari dar si pentru fotografii remarcabile, atunci cand va filmati sau fotografiati prietenii sau familia. Aparatul recunoaste pana la 8 fete intr-o scena, astfel fiind mult facilitata foto-grafierea sau filmarea subiectilor in di-verse situatii. Pentru portrete si mai reusite, o tehnologie avansata de compresie permite alocarea unui spatiu mai mare subiectilor umani, pentru detalierea fetelor, si mai putin zgomot de imagine.

De asemenea, motorizata de procesorul rapid BIONZ, tehnologia D-Range Optimiser regleaza dinamica culorilor pentru o reproducere cat mai naturala a scenelor cu un contrast prea mare intre zonele luminoase si cele intunecate. Calitatea sunetului este la fel de importanta precum imaginile de mare efect. Sunetul surround digital 5.1 este intensificat de microfonul directional cu zoom, care focalizeaza pe subiectele aflate in prim plan, pentru un dialog mai clar.

Fisierele stocate pe card-ul Memory Stick pot fi inscriptionate pe un DVD, fiind suficienta apasarea butonului ‘Disc Burn’ de pe Statia Handycam-ului. Alternativ, o copie de siguranta a fisierelor poate fi stocata pe hard discul calculatorului. Dupa transferarea fisierelor pe calculator, software-ul inclus in pachet Picture Motion Browser faciliteaza organizarea si sortarea imaginilor dupa data, intr-un mod intuitiv, sub forma unui calendar.

Handycam HDR-TG3E

Handycam HDR-TG3EDisponibilitate:

Noul Handycam® HDR-TG3E va fi disponibil incepand cu luna mai 2008.

Cititi si alte articole de lifestyle pe www.yourmoney.ro - noi va recomandam:

1. Logitech Harmony One: Telecomanda cu touchscreen color si taste intuitive
2. Sony DVP-FX720 – partenerul potrivit in momentele de relaxare
3. Cel mai scump iPod din lume