Cadoul #1

Cadoul #1Aparat foto de unica folosinta


Descriere:
Acest aparat foto de unica folosinta are gata montat in interior si un film foto cu 28 de pozitii + baterie pentru blitz! Nu trebuie decat sa desigilezi aparatul din ambalaj si sa incepi sa apesi pe buton!!!
Este perfect atat pentru adulti cat si pentru cei mici.

Cadoul #2

Cadoul #2Husa telefon mobil gentuta magarus


Descriere:
Husa cadou moderna pentru micile domnisoare. In diferite culori, care pot fi asortate de posesoare cu vestimentatia. Material jerseu, dimensiuni 11 x 7 x 2 cm.

Cadoul #3

Cadoul #3Pusculita magica


Descriere: O pusculita de plastic, speciala, care face ca banii introdusi sa dispara. Exista sase modele diferite. Numai cel ce stie secretul cutiei poate sa deschida capacul si sa recupereze banii. Un cadou magic.

Cadoul #4

Cadoul #4Puzzle Personalizat


Descriere:
Piesele sunt realizate printr-o tehnologie unica in Romania, fiecare dintre ele fiind realizata separate, sunt atent finisate, de foarte buna calitate si foarte rezistente in timp. Puzzle-ul personalizat se poate realiza din orice fotografie sau imagine dorita si poate fi o surpriza extrem de placuta pentru copii.

Cadoul #5

Cadoul #5Mouse optic funny albastru


Descriere:
Acest mouse optic este unul special deoarece are leduri care isi schimba culoarea si mici animalute care misuna prin el. Un mouse foarte simpatic si haios pentru copii de toate varstele.

Cadoul #6

Cadoul #6Tastatura flexibila


Descriere: Tastatura flexibila pentru impatimitii de jocuri, cei care nu se pot abtine sa strice tastatura cand se joaca CounterStrike sau orice alt joc. Poate fi luata in vacante, gasindu-se usor un loc pentru ea printre bagaje.

Cadoul #7

Cadoul #7Colectia audio cu povesti pentru copii - Povesti clasice romanesti


Descriere: Contine 4 cd-uri audio cu 11 povesti romanesti (Capra cu trei iezi, Fata babei si fata mosneagului, Povestea unui om lenes, Punguta cu doi bani, Povestea ursului pacalit de vulpe, Fat-Frumos din lacrima, Spaima zmeilor, Rodul tainic, Ileana cea sireata, Tinerete fara batranete si viata fara de moarte, Praslea cel voinic si merele de aur) in lectura actorului Cristian Ionescu.

Varsta recomandata: 2 – 12 ani;

Cadoul #8

Cadoul #8Pusculita minge


Descriere: Cand bagi bani in aceasta pusculita incepe un sunet de galerie. Are diametrul de 15 cm si reprezinta un cadou ideal pentru micii microbisti carora le place sa economiseasca.

Cadoul #9

Cadoul #9Astroscop


Descriere:
Exploreaza stelele cu acest telescop ce are incluse doua lentile diferite: x10 si x20. Se poate fixa cu usurinta pe micul trepied inclus sau pe orice alt trepied universal. Poate fi folosit pentru orice obiecte aflate la peste 35 metri distanta.

Dimensiuni:
- astroscop: 23 x 8 x 3,5 cm
- trepied extins: 12 x 12 x 16 cm.

Cadoul #10

Cadoul #10Telescop


Descriere: Acest cadou este perfect pentru copiii pasionati de descoperiri. Telescop metalic cu lentila de 30 mm, putere de marire 30X si trepied din aluminiu. Trepiedul este prevazut cu doua sisteme de fixare ce asigura stabilitatea telescopului pe cele doua axe.

Dimensiuni: 35 x 23 x 31 cm.
Greutate: 350 gr.

Atentie! Este strict interzisa observarea soarelui prin telescop!

Cadoul #11

Cadoul #11Aparat autocolante si magneti


Descriere:
Orice forma sau fotografie poate fi convertita in magneti si autocolante. Introducand cartusul pentru autocolante, printr-o simpla rasucire a butonului aparatului veti obtine cele mai reusite autocolante. Creati apoi magneti de diverse forme introducand cartusul pentru magneti si copiii se vor distra de minune.

Varsta recomandata: 4 – 7 ani;

Cadoul #12

Cadoul #12Mickey & Minnie - set cadou 2 figurine de sticla, apa de toaleta (produs Disney)


Descriere: Mickey & Minnie - un cadou excelent pentru cei ce asteapta ceva special. Pachetul cadou contine 2 figurine Mickey si Minnie de sticla (25 ml) in care se afla apa de toaleta, preferata celor doua personaje Disney, cu arome unice de fructe create special pentru copii.

Cadoul #13

Cadoul #13Colectia de carti Ice Age


Descriere: Colectie de opt carti care au facut si continua sa faca senzatie printre cei mici si nu numai. Un film care a uimit intreaga lume si 2.000 de carti vandute in primul weekend de la lansarea in Romania. Aceasta colectie de opt carti poate fi un cadou special pentru copii.

Cadoul #14

Cadoul #14Libelula FlyTech


Descriere: Libelula FlyTech este prima insecta radiocontrolata din lume. Cu aripile duble cu design diferit, extrem de usoare si cu structura sa ultraflexibila si rezistenta la lovire, libelula este o minune aeronautica. Libelula poate fi dirijata sa zboare in interiorul sau in exteriorul locuintei, la viteze, pe inaltimi si directii diferite. E controlata cu ajutorul telecomenzii pe 2 canale digitale radio.

Varsta recomandata: peste 8 ani;

Cadoul #15

Cadoul #15Laptop Speak Right


Descriere:
Acest laptop are: un microfon real cu control de volum pentru karaoke cu animatii si jocuri distractive pentru coordonarea ochi - mana; monitor LCD cu mare rezolutie; joystick care se misca in 4 directii; tastatura; tasta speciala pentru litera si numarul norocos; activitati: litere si vocabular, numere, logica distractiva, jocuri si muzica.

Varsta recomandata: peste 3 ani;

Cadoul #16

Cadoul #16Carti personalizate pentru copii


Descriere: In momentul in care copilul dvs. deschide una din aceste carti incepe aventura magica. Imaginati-va cat de incantati vor fi sa descopere ca povestea este cu si despre ei, despre prietenii lor, familiile orasul lor si multe altele! Fiecare poveste se concentreaza pe o anumita tema si este conceputa in asa fel incat sa trezeasca dorinta copilului de a citi.

Cadoul #17

Cadoul #17Denumeste o stea - Astro Standard


Descriere: Denumeste o stea este un produs unic in Romania, Cadouri.ro fiind reprezentant oficial pentru tara noastra al forului international Name-a-Star. Se ofera Certificat de inregistrare si Harta stelara recunoscute in Catalogul Oficial International Name-a-Star, recunoscut de International Star Registry si USA Chamber of Commerce.

Cadoul #18

Cadoul #18Ochelari cu MP3 Player

Descriere: aceasta pereche de ochelari de soare va permite copilului dvs. sa asculte 512MB din muzica preferata in timp ce se plimba pe plaja, prin oras, pe jos sau cu bicicleta. Ochelarii de soare, care au initial o folie de protectie pe lentile, se livreaza intr-un toc special, cu o bucata de material textil pentru curatare, un cablu usb pentru date si un incarcator pentru bateria de tip polymer.

Cadoul #19

Cadoul #19Bilingual Power Plasma


Descriere: Power Plasma este un joc interactiv cu o gama variata de activitati bazate pe nivelul 2 al programei. Laptopul are 72 de jocuri educationale interactive acoperind limbajul, ortografia, gramatica, muzica, logica, matematica, limba engleza etc.

Caracteristici:
- fara fir
- tastatura cu doua fete
- ecran ultra slim.

Recomandat de la 5 ani in sus.

Cadoul #20

Cadoul #20Ceas cu MP3 Player


Descriere: Imbinand portabilitatea cu design-ul ireprosabil, acest ceas de mana gandit pentru un copil sportiv, ii va permite sa asculte 512MB din muzica preferata in timp ce se mentine in forma practicand sportul indragit. Ceasul vine ambalat intr-o cutie excelenta pentru un cadou, fiind livrat cu o multitudine de accesorii, printre care un manual de instructiuni, un mini-cd cu drivere pentru transferul de melodii in memoria "ceasului", un incarcator pentru acumulatorii integrati, si bineinteles o pereche de casti de tip hands-free pentru ascultat muzica. Ceasul rezista la apa pana la adancimea de 30m, bateria de 150mAh/ 3.7V de tip litiu permite intre 8 si 10 ore de ascultare continua.

Cadoul #21

Cadoul #21SpiderSapien


Descriere: Desi pastreaza caracteristicile robotului Robosapien, SpiderSapien este dotat nu numai cu o noua costumatie, ci si cu o noua personalitate. Spidersapien preia peste 40 de expresii folosite de Spidey, eroul filmului Spiderman. El poate executa si actiunea de prindere in plasa, insotita de efecte de sunet. Grozav pentru copii, in special pentru fanii lui Spiderman. Telecomanda are un nou design, in culorile lui Spiderman, rosu si albastru.

Varsta recomandata: peste 6 ani;

Cadoul #22

Cadoul #22Duplo - Gigant Zoo (Lego)


Descriere:
Intra in lumea animalelor! Pinguini si ursi polari racorindu-se in coltul lor cu gheata, maimute prin mica lor jungla, girafe, zebre si elefanti mancand iarba, toate te asteapta pentru o experienta de joaca si de invatare de vis.

Varsta recomandata: 2 ani;

Cadoul #23

Cadoul #23OZMO - Metoda de invatare a Limbii Engleze


Descriere:
Este o metoda de invatare a limbii engleze care se adreseaza copiilor. Setul complet contine, alaturi de clasicele carti (de citit, de exercitii), casete audiu, un dictionar, un puzzle, carti pentru invatarea cantecelor si a literelor, un joc, un poster si chiar o... papusa de manuit si un set de carioci. Aceste materiale atat de variate permit realizarea unor activitati numeroase: citit, scris, vorbit, ascultat, care ii ajuta pe copii sa invete intr-un mod activ si distractiv.

Cadoul #24

Cadoul #24Mini generator -set de construit si facut experimente


Descriere:
Acest set ii va invata pe copii despre cum se poate produce curentul electric intr-un mod ecologic precum si alte lucruri la fel de interesante si de ingenioase pentru varsta lor. Acest cadou nu va fi doar o surpriza, ci un joc placut ce le va trezi copiilor interesul pentru noi si noi descoperiri.

Varsta recomandata: 12 - 16 ani;

Cadoul #25

Cadoul #25Denumeste o stea - Astro Vip


Descriere:
Acest pachet contine:
  • o diploma (certificatul denumire stea acordat de forul international reprezentat in Romania de cadouri.ro);
  • o harta stelara cu localizarea stelei mentionata pe diploma;
  • diploma va fi inramata in rama VIP;
  • observarea stelei prin telescop astronomic la o locatie propusa sau la o locatie proprie Cadouri.ro

Cadoul #26

Cadoul #26Quad rosu cu radio FM


Descriere:
Descoperiti fascinatia de a conduce alaturi de Quad! Masina disponivila in doua variante (rosu si albastru) ofera copiilor placerea de a conduce dar este recomandata supravegherea de catre parinti in timp ce ei se distreaza de minune.

Varsta recomandata: 3 – 7 ani;

Cadoul #27

Cadoul #27Robosapien Versiunea 2


Descriere:
Robosapien V2 face parte din a doua generatie de roboti proiectati de un om de stiinta de la NASA. In locul limbajului nearticulat, de om al cavernelor, RS V2 are un vocabular extins de expresii predefinite (inregistrate). E dotat cu senzori infrarosii, senzori de recunoastere a culorilor elementare, senzori tactili in palme, senzori tactili pe maini si picioare si senzori de sunet. Pentru o miscare cat mai fluida, RS V2 are articulatii la picioare, solduri, talie, umeri si maini. Poate executa un numar impresionant de figuri atunci cand este comandat so faca.

Varsta recomandata: peste 8 ani;

Cadoul #28

Cadoul #28Robot Mindstorms


Descriere:
Creati cel mai inteligent si mai avansat robot in nici mai mult nici mai putin de 30 de minute! Cu senzori de sunet, lumina si atingere, acest robot este reprezentantul ultimei generatii in tehnologie. Robotul poate distinge culorile si intensitatile acestora, poate raspunde la diverse sunete si tonalitati, poate "simti" ce atinge, iar cu ajutorul ochilor cu ultrasunete poate masura distante si detecta obiecte in miscare.

Varsta recomandata: 10 ani;

Cadoul #29

Cadoul #29Bichon Frise


Descriere:
Poate fi considerat cadoul perfect pentru o persoana vesela si vioaie, deoarece asa este si acest catel, dar mai poate fi si devotat, afectuos, banuitor fata de straini. Este un caine mic, vesel si jucaus, cadoul perfect pentru copii energici.

Cadoul #30

Cadoul #30Ciobanesc de Pirinei


Descriere:
Acest catelus este foarte linistit, echilibrat, blajin, curajos, devotat. In acelasi timp iubeste copiii si nu suporta sa fie legat. Este un cadou extraordinar ce poate fi oferit oricarei persoane iubitoare de catei.