Golf & Spa Resort Ritz-Carlton

Golf & Spa Resort Ritz-CarltonComplexul se afla in Jamaica si este unul dintre cele mai renumite locuri de acest gen din lume, amplasat pe mai mult de 20 km patrati de teren. Design-ul circuitului a fost creat de Robert von Hagge si Rick Baril, inbinand perfect suprafetele montane cu cele plane. Golf & Spa Resort Ritz-Carlton este considerat de cunoscatori cel mai bun teren de Golf din Caraibe. Centrul de tratament Spa sta la dispozitia celor care au terminat cu success jocul cu crosele…

Pe teren pot fi gasite nu mai putin de 6 restaurante ale caror oferte se ridica desigur la cele mai inalte standarde. Cu mai bine de un secol in urma, in locul unde acum se afla terenul de golf, exista o plantatie de trestie de zahar. Desi hotelul dispune de foarte multe camere, este de preferat ca rezervarile sa se faca cu cel putin 45 de zile inainte.

Pebble Beach Resorts

Pebble Beach ResortsConsiderat de Golf Digest Magazine ca fiind terenul de golf numarul 1 din America, Pebble Beach este unul dintre cele mai moderne suprafete dedicate acestui sport. Situata in California, aceasta dispune de 3 hoteluri si un centru de tratament Spa. De fapt terenul nu este doar atat, ci poate fi considerat mai degraba o statiune, mai ales pentru ca include nu mai putin de cinci circuite de joc diferite: The Spyglass Hill Golf Course, Del Monte Golf Course, Peter Hay Golf Course, Pebble Beach Golf Links si Spanish Bay. Design-ul acestor terenuri de golf a fost realizat de Jack Neville si Douglas Grant.

Un alt lucru cu care se poate mandri statiunea de golf din California este o academie de Golf, de altfel, una din cele mai bune din lume. In cazul in care vrei sa inveti sa joci ca un profesionist, iar banii nu sunt o problema pentru tine, acesta este locul ideal.

Pinehurst Luxury Golf & Spa Resorts

Pinehurst Luxury Golf & Spa ResortsPatria neoficiala a golfului se afla tot in Statele Unite. Pinehurst Luxury Golf & Spa Resorts a primit premiul pentru cea mai buna statiune de golf din lume in anul 2007. Aici se gasesc nu mai putin de 8 terenuri de golf dotate cu o vegetatie impresionanta compusa din pini gigantici.

De asemenea, locul este incarcat de istorie. Prima victorie profesionista a lui Hogan a avut loc aici. Suprafata pe care se intinde este de nu mai putin de 10 km patrati. Bineinteles si aici exista un centru ultramodern de tratament Spa, restaurante pregatite sa satisfaca cele mai fine gusturi si o renumita academie de golf.


Sursa : YourMoney