4 / 8

Galerii de arta contemporana: Anaid Art Gallery

In ceea ce priveste transformarea acestei pasiuni pentru arta intr-un business de succes, Diana Dochia este de parere ca acest lucru poate fi realizat doar prin mult efort, perseverenta si sustinere dar si dorinta de a cladi o afacere coerenta si competitiva la nivel national si international.

Rolul acestei galerii de portofoliu consta in a repera tinere talente, a face vizite regulate in ateliere si a stabili relatii bune de munca cu artistii ale caror interese le apara. Aceasta abordare permite galeriei sa consolideze cariera acestor artisti si sa construiasca o piata pentru opera lor. Galeria de portofoliu sau de promovare este un intermediar intre artisti si curatori, critici de arta, colectionari si profesionisti din cadrul institutiilor.

Anaid Art Gallery a reprezentat pana in present doar tineri artisti romani. Insa din 2007 a demarat o serie de proiecte si parteneriate cu institutii din strainatate si au organizat evenimente expozitionale in colaborare cu acestea.

Cel mai scump obiect de arta vandut in cadrul galeriei a fost o lucrare realizata in tehnica proprie de catre Andras Szabosi, in valoare de 3000 de euro, iar cea mai valoroasa creatie destinata momentan vanzarii este o pictura de mari dimensiuni, „Cancer”, ce poarta semnatura Alexandru Radvan.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri