1 / 3

Eden SPA: servicii pentru companii

Segmentul cu cea mai mare crestere in Eden SPA in primul trimestru al anului 2008 a fost reprezentat de serviciile corporate”, declara Liliana Paraipan, General Manager, Eden Spa.
Am observat ca din ce in ce mai des companiile rezerva cate o zi intreaga pentru 10-15 dintre cei mai buni clienti sau angajati ca o alternativa sanatoasa si mai placuta a meselor in oras sau a diverselor tipuri de team building-uri menite sa sudeze echipele".

In ceea ce priveste raportul clientilor, acesta este de aproximativ 70% femei si 30% barbati, iar pentru achizitonarea de Eden SPA Gift Cards, proportia se schimba pentru aproximativ 60% in favoarea barbatilor. De altfel, acest proiect a aparut dupa ce in urma unei analize s-a constatat ca 99% din clientii spa-ului sunt middle sau top manageri si angajati ce vin prin programele oferite de companiile lor.

Terapiile Eden SPA
propuse in oferta pentru companii au scopul de a ameliora circulatia sanguina, durerea si tensiunea musculara, ajuta la eliminarea toxinelor, calmarea durerilor de cap, de spate, de gat, fortifierea sistemului imunitar, atenuarea starilor de anxietate. De asemenea ele reduc incordarea fizica si psihica, imbunatatesc tonusul general, optimizeaza capacitatea de concentrare, inlatura efectele meteodependentei etc.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri