2 / 7

Atuurile ceainariilor

Pentru a putea identifica elementele care atrag tot mai multi clienti in ceainarii, trebuie realizata o diferenta clara intre acestea si celelalte localuri de petrecere a timpului liber.

Ceainariile sunt, in primul rand, locuri linistite, cu muzica in general relaxanta, ambientala. O mare diferenta este aceea ca, in timp ce un club sau un restaurant incearca sa-si "distreze" clientii, scopul unei ceainarii este acela de a-i relaxa, intr-un spatiu in care nu se consuma bauturi alcoolice si nici nu se fumeaza in interior.

Principala diferenta intre o ceainarie si un altfel de loc o reprezinta oamenii. Ceainariile ofera o gama foarte mare de ceaiuri, produse si sortimente pe care, in mod normal, nu le gasesti in alte locuri”, adauga Alina si Ciprian Pescaru.

La toate acestea se adauga faptul ca, intr-o ceainarie, oamenii socializeaza la un alt nivel, mult mai profund. Prin simpla servire a ceaiului are loc o interactiune intre persoanele de la aceeasi masa, exact de ceea ce au nevoie oamenii dupa o zi de munca agitata.

„Este ceva magic in gestul de a umple o cana dintr-un ceainic aburind si sa te bucuri de arome, de savoare. Daca si muzica e delicata si compania placuta, relaxarea e garantata!”, este de parere Alexandra Popovici.

Pentru a intelege mai bine cele enumerate mai sus, Tudor Smirna ii invita pe cititori sa experimenteze singuri diferentele dintre acest tip de localuri si celelalte, la o cana de ceai in una dintre ceainariile din Bucuresti.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri