1 / 4

Colectia de mobilier de birou Ego

Birourile Colectiei Ego au un impact puternic. Piesele sunt disponibile in finisari de stejar, atat in culoare inchisa, cat si deschisa. Sunt de asemenea disponibile si in finisare de lemn de nuc Canaletto, perfect pentru a crea spatii de munca primitoare si calde. Fiecare finisare este, in sine, un caracter care ghideaza usor codul stilistic total, realizat dintr-o combinatie puternica: personalitate plus tehnologie.

Colectia Ego prezinta conceptele principale ale biroului dintr-o perspectiva diferita, care depaseste cotidianul, fara insa a pierde din vedere efectul global.
Punctul de plecare al intregii colectii este nevoia de oferi unui mediu de lucru placut si confortabil, care sa motiveze angajatii. Este cunoscut deja studiul si implementate chiar rezultatele lui de catre marile companii internationale, conform caruia biroul si mobilierul de birou pot fi un element esential in confortul angajatilor si in mai buna lor comunicare.

“Motivarea angajatilor prin amenajarea unor birouri confortabile si comunicarea mai buna dintre acestia datorita optimizarii spatiului de birou sunt de multa vreme practici uzuale in companiile europene. Estimam ca in curand mediul fizic de lucru poate deveni si in Romania un instrument care sa pluseze la pachetul salarial al angajatului si care sa ii determine cresterea loialitatii”, declara Diana Blinda, managing partner Hansen office furniture.

In acelasi timp, amenajarea unui birou nu mai este doar o problema de achizitie a mobilierului potrivit. Office design-ul devine o chestiune importanta in organizarea companiilor, cu un impact important asupra eficientei si motivatiei angajatilor.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri