1 / 3

Sony Vaio VGN-FW11E: Prezentare

Fiind unul dintre cele mai noi modele din gama Sony Vaio, acesta constituie instrumentul perfect de lucru, atat la birou, cat si in calatoriile departe de casa.
VGN-FW11E se diferentiaza prin designul modern, elegant si minimalist, ideal pentru persoanele care pun pret pe rafinament si bun gust. Un notebook slim, care se potriveºte oricarei tinute, noul model beneficiaza de unul dintre cele mai performante procesoare existente in acest moment pe piata.

In plus, VGN-FW11E se bucura de o tehnologie X-black, care asigura un confort vizual sporit, atat prin contrastul natural al culorilor, cat si prin imaginile de calitate superioara oferite, datorita fidelitatii de 100% in redarea culorilor.

Display-ul de 16.4 inci reprezinta la Vaio FW cireasa de pe tort. Construit special pentru a fi cat mai "wide", acesta afiseaza filmele la un aspect ratio 16:9 si o rezolutie de 1600 x 900 pixeli. Daca nu filmele te intereseaza (chiar daca Sony pentru filme a creat FW), afla ca poti pune doua pagini, una langa alta, usurandu-ti munca in diverse aplicatii.

Exteriorul este finisat impecabil. Rama display-ul contine pe o parte mufa DC-IN, iar pe cealalta parte butonul Power On/Off, care poate fi iluminat in diverse culori. Superior de tastatura se gasesc taste shorcut pentru controlul playerului multimedia.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri