1 / 4

Bar Master Competition 2008

Din cei 18 barmani inscrisi in concurs, Bogdan Costiniu a acumulat cel mai mare punctaj (565 de puncte) dupa cele doua probe din concurs: Speed Opening si Working & Exibition Flair. Pe locurile doi si trei s-au clasat Valentin Luca (cu 564 de puncte) si Costin Gache (528 de puncte).

La prima proba, cea de Speed Opening, concurentii au avut de desfacut in cel mai scurt timp cinci sticle de Pepsi. Cel mai rapid s-a dovedit a fi chiar ocupantul locului intai, Bogdan Costiniu, care a reusit sa opreasca cronometrul la 2,26 secunde. In acest fel, Bogdan si-a adjudecat maximum de puncte pentru aceasta proba – 300 – urmatorii clasati fiind punctati in functie de timpul realizat de castigator.

Ca si la etapa desfasurata luna trecuta la Bucuresti, cel mai bun punctaj la cea de-a doua proba, Working & Exibition Flair, a fost obtinut de Valentin Luca (344 de puncte), juriul punctand tehnicitatea, varietatea, originalitatea, prezenta scenica si impresia generala. Chiar daca Valentin a castigat detasat aceasta proba, urmatorul clasat fiind notat cu 266 de puncte, in final, suma punctelor din cele doua probe nu a fost suficienta pentru locul intai, adjudecat de Bogdan Costiniu.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri