1 / 3

Modelul DAV-IS50

Modelul Sony DAV-IS10 a revolutionat modul in care utilizatorii se gandesc la un sistem Home Cinema integrat, prin finisajele in negru lucios, butoanele de comanda elegante si discrete si prin boxele atat de mici incat pot fi cu usurinta tinute in palma.

Modelul DAV-IS50 este un sistem home theatre elegant si compact, capabil de performante uimitoare si cu o putere totala de 450 de wati, suficienta pentru a umple cu sunet ce taie respiratia pana si camerele de mari dimensiuni. Centrul de control cu finisaje de un negru lucios combina un player DVD/CD/MP3, functii de procesare a sunetului si cu un radio RDS FM/AM intr-o carcasa de doar 21 de cm latime si putin peste 10 cm inaltime. Comenzile discrete, pe baza de senzori, se trezesc la viata pe panoul de control la simpla miscare de mana a utilizatorului, aducand o nota in plus de eleganta design-ului de o simplitate sofisticata.

Noul model de boxe-spate wireless ofera un sunet de calitate, fara interferente, si mai ales fara a necesita desfasurarea prin camera a unor inestetice cabluri de conectare.

Pentru a plasa utilizatorul in chiar centrul actiunii pe parcursul unui joc sau al unui meci, modul de functionare Sony Sports permite transmiterea cu claritate a vocii arbitrului prin boxa centrala, in timp ce sunetul multimii de spectatori invaluie utilizatorul din boxele laterale. Exact ca pe stadion.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri