1 / 8

Un concurs cu barmani, organizat cu 40.000 de euro

Originile industriei barmanilor profesionisti le gasim in vara lui 2003, cand a avut loc si primul concurs de la noi: MBA Flair, care anul acesta a ajuns la a sasea editie. Marea noutate a editiei din 2008 a fost apartenenta la WFA Grand Slam Tour, care marcheaza recunoasterea concursului din Romania in elita mondiala si asigura participanti de top din lume si juriu pe masura.

35 de barmani din Italia, Argetina, Marea Britanie, Irlanda, Franta, Germania, Polonia, Bulgaria, Ungaria, Rusia, Uruguay si Romania s-au intrecut in demonstratii spectaculoase de talent si viteza. Castigatorul din acest an este Danilo Oribe din Uruguay, campion mondial International Bartenders Association 2007 si castigatorul MBA Flair de anul trecut. El a primit un cec in valoare de 8.000 de dolari si un loc in cea mai prestigioasa competitie de flair bartending din lume, RoadHouse Londra.

Bugetul de anul acesta al MBA Flair a fost de 40.000 de euro. “Sponsorii au dublat bugetele in aceasta vara, in comparatie cu anul trecut. In ansamblu, aceasta industrie s-a dublat de la an la an incapand cu 2005”, a declarat Bebi Oprea, organizatorul evenimentului si unul dintre fondatorii bartending-ul profesionist din Romania.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri