6 / 8

Cel mai scump cocktail din lume

Competitia pentru crearea celui mai scump cocktail din lume ramane una crancena, tot mai multe restaurante si baruri adaugand pur si simplu o bijuterie pentru a creste pretul in mod semnificativ.


Cu toate acestea, cel mai scump hotel din lume pare a fi locul potrivit pentru a savura costisitorul continut al pretioaselor pahare de cocktail.

Cel mai mare specialist al barului Skyview Bar, din incinta hotelului Burj Al Arab din Dubai, a preparat cocktail-ul botezat "27.321”. Numele vine de la pretul cocktail-ului in moneda oficiala a Emiratelor Arabe Unite: 27.321 de dirhami (aproximativ 4.900 de euro), numarul etajului la care se afla barul - 27 - si inaltimea luxosului Burj Al Arab – 321 de metri.

Cocktail-ul este preparat din whisky Macallan natural, de 55 de ani, fructe uscate pentru mentinerea si imbogatirea aromei si zahar facut in casa din fructul pasiunii.

Produsul astfel obtinut se serveste cu gheata provenita din apa de la distileria Macallan din Scotia si o lingurita din lemn de stejar, toate acestea intr-un superb pahar din cristal Baccarat decorat cu aur de 18 carate, pe care cumparatorii il pot lua acasa dupa ce consuma delicioasa bautura.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri