5 / 8

ôNu este usor sa traiesti intr-o tara strainaö

Obisnuit sa traiasca in tari diferite, pentru anumite perioade de timp, se poate spune ca Zsolt Szalay se incadreaza in tiparul celor care se simt ca acasa in orice colt de lume ar fi. A experimentat aceasta situatie in tari precum Elvetia si Franta, iar acum a venit randul Romaniei si prefera sa nu se gandeasca niciodata la lucrurile ce-i lipsesc din tara natala, Ungaria.

“Nu afirm faptul ca este usor sa traiesti intr-o tara straina dar, uneori, poate fi chiar mai dificil sa locuiesti in propria ta tara. Pana la urma, acest aspect depinde de alegerea fiecaruia”, spune Szalay.

Acelasi lucru se intampla si atunci cand vine vorba de oameni. Nu face nicio diferenta intre nationalitati si prefera sa-i priveasca pe fiecare in parte, ca pe individualitati, sa-i respecte pentru ceea ce sunt si sa invete cate ceva de la fiecare.

Ceea ce conteaza cel mai mult pentru mine este ca o anumita persoana sa fie de incredere. Am prieteni de diferite nationalitati, iar cand am locuit in Franta, lucram cu oameni de 25 de nationalitati diferite. Fiecare era insa deschis fata de idei noi si de noi experiente de munca”, crede seful MOL Romania.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri