1 / 3

Design-ul modelului EX1

Design-ul modelului EX1 imita intentionat stilul unei rame foto, in timp ce o serie de optiuni elegante de rame in nuante de argintiu si negru, precum si diagonalele de 40, 46 si 52 de inchi (101, 116 si 132 de cm) garanteaza faptul ca modelul se va incadra perfect in orice decor.

Pentru a scoate in evidenta frumusetea unica a televizorului BRAVIA EX1, acesta poate fi setat pe modul Picture Frame, fie pentru a rula propria selectie de imagini de o calitate inalta HD, fie pentru a rula imaginile din colectia utilizatorului.

Indiferent de scopul utilizarii, BRAVIA EX1 detine un avantaj deosebit fata de televizoarele obisnuite, si anume conexiunea wireless extrem de rapida intre ecran si receiver-ul media, datorita tehnologiei ‘BRAVIA 1080 Wireless’. Aceasta parte a sistemului include trei porturi HDMI&trade, astfel incat televizorul poate fi conectat la un sistem de home entertainment HD, precum BRAVIA Theatre HTP-BD3IS, pentru care nu va fi nevoie de conectarea altor cabluri. Conexiunea wireless este suficient de rapida pentru a transmite semnalul HD in timp real, fara pierderea calitatii acestuia.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri