Designer: Vera Wang

Designer: Vera WangUnde se vinde: Kohl's

De-a lungul anilor, Vera Wang a realizat designul unor rochii extrem de sic, recunoscute pentru eleganta lor. Celebritati precum Uma Thurman sau Mariah Carey au ales o rochie ce poarta semnatura creatoarei pentru ziua nuntii lor, acestea avand un pret ce se incadreaza de obicei intre 2.000 si 9.000 de euro.

Cu toate acestea, Vera Wang decide in 2007 sa lanseze colectia SimplyVera, care este formata din creatii vestimentare, accesorii si obiecte de design interior, cu preturi ce variaza intre 30 si 70 euro.

Designer: Norma Kamali

Designer: Norma KamaliUnde se vinde: Wal-Mart

Pentru aceasta toamna, Norma Kamali a lansat o colectie vestimentara pe care sa si-o poate permite oricine si care va fi pusa in vanzare in 350 de magazine Wal-Mart din intreaga lume.

Creatoarea este un nume cu rezonanta in lumea modei de mai bine de trei decenii, evidentiindu-se prin spiritul sau inovator, iar o fusta ce poarta semnatura Kamali este vanduta in mod obisnuit pentru sume ce depasesc 3.500 euro. Aceasta noua colectie se caracterizeaza insa prin preturi ce variaza intre 15 si 35 euro.

Designer: Jill Stuart

Designer: Jill StuartUnde se vinde: Jill by Jill Stuart (Tokyo)

Jill Stuart s-a remarcat in lumea modei pentru rochiile sale babydoll. In luna august, ea a lansat colectia Jill by Jill Stuart, in Tokyo, orasul in care are cei mai multi fani.

Modelele acestei noi colectii vor fi vandute la preturi mai mici cu cel putin 35 la suta decat cele obisnuite pentru creatiile ce poarta semnatura Jill Stuart.

Designer: Jonathan Saunders

Designer: Jonathan SaundersUnde se vinde: Harrods, Jeffrey, Target

Designer-ul scotian Jonathan Saunders s-a remarcat in lumea modei prin imprimeuri indraznete si moderne. In acelasi timp, rochiile ce-i poarta semnatura sunt vandute la magazine precum Harrods, in Londra sau Jeffrey, New York, in schimbul unor sume ce variaza intre 1.500 si 5.000 euro.

Noua colectie a designer-ului se va vinde insa la preturi intre 14,99 si 59,99 dolari, pentru o perioada limitata de 45 de zile.

Designer: Marc Jacobs

Designer: Marc JacobsUnde se vinde: Buticurile Marc Jacobs

De mai bine de zece ani, Marc Jacobs este director de creatie pentru celebrul brand Louis Vuitton. Cu toate acestea, designer-ul a lansat o superba colectie ce-i poarta numele, cu modele mult mai accesibile din punctul de vedere al preturilor.

Astfel, va puteti achizitiona un obiect vestimentar ce poarta celebra semnatura la preturi ce nu depasesc 180 euro, in comparaie cu 3.500 euro pentru cele din colectia principala.

Designer: Ralph Lauren

Designer: Ralph LaurenUnde se vinde: J.C. Penney

Ralph Lauren este cu siguranta cel mai scump brand comercializat in cadrul lantului de magazine Penney, ajungand la articole vestimentare precum rochiile, ale caror preturi depasesc 100 euro.

Cu toate acestea, acest nivel al pretului este mult mai accesibil fata de cele obisnuite ale brand-ului, care depasesc uneori 5.000 de euro pentru o rochie.

Designer: Giorgio Armani

Designer: Giorgio ArmaniUnde se vinde: Buticurile Armani Exchange

Numele Giorgio Armani s-a transformat, fara indoiala, in unul dintre cele mai costisitoare si extravagante brand-uri din lume, vanzand un sacou, de exemplu, la preturi ce depasesc uneori 5.000 euro.

Armani Exchange este insa colectia accesibila a brand-ului, o colectie destinata celor tineri, cu blugi la pret de 125 dolari si tricouri ce pot fi cumparate in schimbul sumei de 32 dolari.