3 / 7

Mai mult de 100 de membri pentru Tangotangent

In prezent, Tangotangent are peste 100 de membri cursanti care studiaza tango in doua grupe: grupa de incepatori si grupa de intermediari.

“Practic, cea ce a contat cel mai mult pentru a deschide acest club de tango argentinian a fost dorinta, hotararea si vointa noastra de a preda tango asa cum il intelegeam noi, asa cum ne imaginam noi ca trebuie predat, si nu investitia de natura materiala”, este de parere Gilbert Iscu.

Fiecare dintre ei a descoperit ca tango-ul le poate da incredere in sine si le faciliteaza comunicarea cu ceilalti si, simtind ca aveau un cuvant de spus in tango si ca puteau impartasi asta si celor din jurul, asa ca s-au hotarat sa faca ceea ce stiau mai bine.

“De la inceputul scolii si pana astazi obiectivul nostru este acelasi; ne-am propus sa formam cat mai multi dansatori de tango si sa dam posibilitatea acestora sa danseze cat mai mult”, adauga Gilbert Iscu.

Un aport major la promovarea cursurilor Tangotangent l-a avut spectacolul de tango argentinian “Un tango mas”, in care membrii clubului Tangotangent danseaza alaturi de Razvan Mazilu si Monica Petrica. Spectacolul este un produs marca Razvan Mazilu si se joaca de trei stagiuni la Teatrul Odeon.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri