5 / 7

Profilul cursantilor si evenimente

Cei care decid sa participe la cursuri de tango si trec pragul Tangotangent sunt adulti cu varste cuprinse intre 18 la 50 de ani. De obicei sunt persoane educate, care calatoresc mult, stabile financiar si care descopera sentimentul de independenta pe care ti-l ofera acest dans.

“In general, toti cursantii percep tango-ul ca pe un hobby care ii relaxeaza. Ei recomanda si prietenilor lor clubul nostru pentru ca atmosfera este destinsa si cursurile sunt pe cat de serioase, pe atat de distractive”.

In Bucuresti, tangoul argentinian se preda atat in cadrul scolilor de dans sportiv, cat si in cadrul a unor cluburi dedicate. Tot mai multi romani, mai ales tineri, descopera frumusetea acestui dans de cuplu. In primul rand, tango-ul argentinian este un dans social, unde poti intalni persoane asemenea tie si-ti poti face prieteni noi.

“Tangoul argentinian este in prezent o moda in intreaga lume. In aproape fiecare oras european poti invata si poti dansa tango la milongi, exista oameni asemenea tie care impartasesc acest hobby.”

In ultima perioada, pentru ca interesul in randul cursantilor in special a crescut, au fost organizate evenimente cu participarea unor invitati remarcabili din strainatate, seminarii si workshop-uri de tango argentinian la care profesori renumiti de tango au venit si au impartasit din experienta si cunostintele lor de dans.

La sfarsitul acestei luni, intre 31 oct. si 6 noiembrie, Tangotangent va organiza cel mai important eveniment de tango din Romania – “Eliberarte” Festivalul “Noches y Dias de Tango”. Trei dintre cele mai faimoase cupluri de maestri/dansatori de tango argentinian din lume vor poposi la Bucuresti pentru o saptamana si vor sustine workshop-uri si show-uri de tango. Evenimentul se va desfasura la si in parteneriat cu Clubul Taranului si va include pe langa show-uri si seminarii de tango, proiectii de filme de tango, un concert cu muzica live si seri dansante cu tango argentinian.
Mai multe detalii pe www.milonga.ro.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri