1 / 3

The Light: Dotarile si tehnologia folosita

Compania The Light pregateste deschiderea pe 31 octombrie a ceea ce se anunta a fi cel mai modern cinematograf al Bucurestiului. Este vorba de The Light, un complex de 7 sali de cinema situat in Liberty Center, cel mai nou mall al Bucurestiului, care isi va deschide si el portile in curand publicului larg.

The Light este rezultatul viziunii a doi parteneri, John Sullivan si Keith Pullinger care, dupa o bogata experienta in domeniul cinematografiei in Europa, Australia si Asia, au decis sa fondeze in Romania primul cinematograf dotat cu echipament digital pentru fiecare sala, avand in acelasi timp capacitatea de a proiecta filme in tehnica 3D.

“Digitalul reprezinta viitorul. Este o directie spre care merge cinematograful mondial. Astfel ca, atunci cand am decis sa formam The Light, partenerul meu si cu mine am vrut sa privim dincolo de ziua de azi si sa oferim spectatorilor posibilitatea de a experimenta de pe acum ceea ce in viitor va deveni o experienta obisnuita”, declara John Sullivan, partener The Light.

The Light propune bucurestenilor un concept de cinematograf inovator, in care primeaza calitatea imaginii si a sunetului, datorate dotarilor tehnice de ultima generatie in proiectia digitala si 3D. Cele 7 sali de cinematograf, cu o arhitectura interioara unica, au o capacitate totala de 1200 de locuri, investitia totala ridicandu-se la suma de 6 milioane de euro.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri