LG Renoir

LG Renoir„Renoir este mult mai mult decat un telefon cu camera foto. Noul model ofera, printr-o simpla atingere, o adevarata experienta vizuala, auditiva si tactila,” a afirmat Dr. Skott Ahn, Dr. Skott Ahn, Presedinte si CEO al companiei Mobile Communications a LG Electronics.
Camera foto de 8 megapixeli este doar una dintre caracteristicile telefonului. Imbinarea unica a functiilor, printre care o interfata complet tactila, Dolby Mobile pentru muzica si suportul incorporat pentru Wi-Fi si A-GPS, face posibila utilizarea Renoir in moduri specifice.

Specificatiile camerei foto

Renoir poate realiza fotografii la o rezolutie de 8 megapixeli, care pot fi editate prin functiile camerei pentru a fi trimise online sau imprimate. Unele functii ale camerei Renoir sunt de cele mai multe ori disponibile doar la camerele foto profesioniste individuale, printre acestea fiind lentilele certificate Schneider-Kreuznach, flash Xenon, focus manual si automat, ISO 1600 si geo-tagging.

Unul dintre principalele avantaje ale Renoir este ecranul complet tactil si camera foto de 8 megapixeli, cu functii tactile unice. Una dintre caracteristici, Touch Shot, face posibila o fotografiere exacta, permitand utilizatorilor sa fixeze obiectul printr-o simpla atingere a ecranului. Fotografierea este realizata imediat ce degetul este indepartat de pe ecran. Functia Touch Shot, disponibila pentru prima data la un telefon mobil, stabilizeaza automat imaginea si elimina necesitatea unui buton special pentru aceasta.

LG Renoir

LG RenoirPrincipalul avantaj al Renoir fata de camerele foto digitale individuale este capacitatea de conexiune la retelele 3G HSDPA si Wi-Fi. Prin aceasta, timpul de asteptare pentru trimiterea fotografiilor este redus. Acestea pot fi trimise sau incarcate direct, intr-un mod mult mai simplu, de oriunde din lume. Functia geo-tagging, datorata capacitatilor A-GPS ale Renoir, permite localizarea geografica unde au fost realizate fotografiile si pozitionarea acestora pe harti online interactive.

Modurile speciale de fotografiere face ca fotografiile realizate sa aiba un look special, obtinut de obicei doar de un profesionist. Modul de fotografiere Beauty Shot reduce imperfectiunile de pe fetele persoanelor fotografiate, facandu-le mai luminoase si mai clare. Functia este atat de inteligenta incat recunoaste fetele pe care trebuie aplicat acest efect pe anumite zone. Modul Art Shot permite utilizatorilor sa foloseasca o serie de efecte prestabilite, pentru modificari simple precum alb si negru, sau unele mai putin obisnuite si nuantate, precum tonuri calde sau reci.

Renoir este primul terminal disponibil pe piata globala care include Dolby Mobile, o serie integrata de tehnologii audio care asigura o claritate a sunetului si bass puternic pentru o experienta nemaiintalnita in ascultarea muzicii.
Inregistrare video se realizeaza cu Renoir in slow-motion, la 120 cadre pe secunda, sau de comprimare a inregistrarii evenimentelor lungi, folosind o inregistrare la cinci cadre pe secunda. Prin suportul incorporat pentru vizualizarea filmelor DivX si Xvid, Renoir permite ore intregi de divertisment.

Ca si in cazul fotografiilor, Renoir permite incarcarea oricarui continut creat, de la fisiere audio, video sau text, prin intermediul retelelor 3G HSDPA sau Wi-Fi. Renoir ofera o experienta completa web 2.0, permitand folosirea aplicatiilor web, inclusive a celor care necesita GPS.