1 / 3

LG Renoir

„Renoir este mult mai mult decat un telefon cu camera foto. Noul model ofera, printr-o simpla atingere, o adevarata experienta vizuala, auditiva si tactila,” a afirmat Dr. Skott Ahn, Dr. Skott Ahn, Presedinte si CEO al companiei Mobile Communications a LG Electronics.
Camera foto de 8 megapixeli este doar una dintre caracteristicile telefonului. Imbinarea unica a functiilor, printre care o interfata complet tactila, Dolby Mobile pentru muzica si suportul incorporat pentru Wi-Fi si A-GPS, face posibila utilizarea Renoir in moduri specifice.

Specificatiile camerei foto

Renoir poate realiza fotografii la o rezolutie de 8 megapixeli, care pot fi editate prin functiile camerei pentru a fi trimise online sau imprimate. Unele functii ale camerei Renoir sunt de cele mai multe ori disponibile doar la camerele foto profesioniste individuale, printre acestea fiind lentilele certificate Schneider-Kreuznach, flash Xenon, focus manual si automat, ISO 1600 si geo-tagging.

Unul dintre principalele avantaje ale Renoir este ecranul complet tactil si camera foto de 8 megapixeli, cu functii tactile unice. Una dintre caracteristici, Touch Shot, face posibila o fotografiere exacta, permitand utilizatorilor sa fixeze obiectul printr-o simpla atingere a ecranului. Fotografierea este realizata imediat ce degetul este indepartat de pe ecran. Functia Touch Shot, disponibila pentru prima data la un telefon mobil, stabilizeaza automat imaginea si elimina necesitatea unui buton special pentru aceasta.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri