Gama de cosmetice Chopard

Gama de cosmetice ChopardEvenimentul de lansare va avea loc pe 23 octombrie 2008, orele 16:00, in cadrul targului “Romhotel” ce se va desfasura la Complexul Expozitional Romexpo.

La lansare vor participa dl Oliver Schuhmann, vicepresedintele ADA Cosmetics International, furnizor exclusiv al cosmeticelor Chopard in Europa si unul dintre liderii mondiali in materie de cosmetice, precum si invitati ai hotelurilor de lux din tara.

Standul Concept Hotels are o suprafata de 75 mp. In cadrul targului vor fi expuse si vitrine cu produse Chopard.

Gama de cosmetice Chopard cuprinde articole de baie de la sapun, sampon, gel de dus pana la lapte relaxant de baie bazat pe ulei de Jojoba, fiind caracterizate de eleganta, exclusivitate, esente tari in sticlute mici.

Casa Chopard

Casa ChopardCasa Chopard a luat fiinta in 1860, cand la Geneva, pe malul Lacului Leman, s-a deschis primul magazin de ceasuri Chopard.

Pana astazi, prestigiul casei a crescut continuu, nu numai datorita celebrelor ceasuri-bijuterie incrustate cu pietre pretioase ce au facut deliciul societatii occidentale multa vreme.

Liniile de bijuterii ale casei Chopard au fost intotdeauna create in amintirea unei povesti, de obicei de dragoste, ca omagiu adus unei femei deosebite ori unui loc cu puternice semnificatii. In linii complicate si pretentioase, cu design clasic, indelung elaborat ori in forme simple si elegante, cu linii clare si rafinate, produsele Chopard au starnit admiratia multor generatii si si-au cucerit locul privilegiat printre furnizorii mai multor mari familii din lumea intreaga.