1 / 3

Componentii juriului

Echipele acestor companii trebuie sa recreeze, la alegere, scene din filme celebre. Acestea vor dispune de asistenta de specialitate din partea Teacher's pentru regie si montaj.

Rezultatele acestui adevarat team-work creativ vor fi vizionate in cadrul Festivalului urmand a fi premiate in cadrul unei ceremonii de gala in stil hollywoodian ce va incununa Festivalul.

Cea de-a treia editie Teacher's Film Festival are in componenta juriului, in randul caruia se regasesc nume importante din lumea filmului si a showbusiness-ului. „Inca de la prima editie, ne-am obisnuit participatii cu un juriu format din personalitati ale spatiului cinematografic romanesc. Astfel ne aratam recunostinta fata de munca de peste 4 luni a echipelor inscrise in competitie”, declara Simona Vlad, Brand Manager Teacher's.

Criticul de film Irina Margareta Nistor este presedintele juriului din acest an, care ii reuneste si pe regizorul Marian Crisan, castigator Palme d'Or in 2008, Maia Morgenstern, realizatorul TV Mihaela Radulescu, creatoarea de moda Venera Arapu, actrita Dorotheea Petre, directorul de imagine Tudor Mircea, Sorin Tomescu (membru al Asociatiei pentru Drepturile de Autor), realizatorul TV si organizatorul DAKINO Dan Chisu, scenograful Dragos Buhagiar si Tania Filip, profesor universitar UNATC.

“Iata un juriu la fel de divers si sofisticat precum productiile participantilor, care anul trecut nu numai ca au dovedit o imaginatie debordanta si un umor pe masura, dar au si niste galerii de un entuziasm nebun, rafinate, care dovedesc fair-play pana la capat. Cheers!” a declarat Irina-Margareta Nistor.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri