Gama de scaune Silver

Gama de scaune SilverCreata de renumitul designer Hadi Teherani, gama de scaune Silver este o prezenta deja cunoscuta pe marele ecran. A fost deja prezenta in alte 3 filme blockbuster.

„Gama Silver este distinsa si emana caracter si eleganta. Designerii de interior si de
platou apreciaza scaunele Silver. Iar faptul ca acestea au fost incluse in cel mai recent film James Bond reprezinta o confirmare a acestui lucru”, declara Diana Blinda, managing partner Hansen office furniture, reprezentant in Romania al marcii Interstuhl.

Design-ul din aluminiu, cu sine si roti transparente sau butoanele integrate perfect dar care pot fi operate foarte usor, toate acestea sunt trasaturi inedite ale scaunelor de birou Silver.

Designul scaunelor Silver

Designul scaunelor SilverScaunele Silver au fost proiectate pentru a rezolva toate problemele tehnice, dar in acelasi timp nu coplesesc utilizatorul cu multe manere. Gama Silver convinge prin simplitate, pentru ca arta inteligenta a inginerilor trebuie sa ramana invizibila.

„Clientii nostri se pot convinge acum de toate aceste lucruri. Am adus in Romania gama de scaune Silver, renumita deja prin aparitia in ultima pelicula James Bond”, completeaza Diana Blinda, managing partner Hansen office furniture.