Samsung: Touch of Colour

Samsung: Touch of ColourMonitoarele LCD folosesc tehnologia Samsung de injectie duala, redau imagini foarte clare de inalta definitie si sunt incadrate de o rama de plastic transparenta, colorata cu nuante de gri ce ii confera aparenta unui obiect din sticla.

Redand imagini in formatul wide 16:9, monitoarele ToC afiseaza continut HD si ofera adaptabilitate pentru orice living sau birou. Ecranele elegante dispun de un timp de raspuns rapid de 2 ms (GTG), iar modelele P2270 si P2370 ofera experienta full-HD de 1080p.

Consum scazut de energie

Consum scazut de energieNoile monitoare Samsung ToC consuma jumatate din energia altor monitoare prin folosirea a doua lampi cu consum scazut de energie. Procesul de producere elimina aparitia culorilor suparatoare si duce la posibilitatea de reciclare a intregului monitor.

Sustinut de un picior de sticla, monitorul da senzatia ca pluteste. In plus, tastele de control nu sunt vizibile pe supafata monitorului sau pe lateralele lui.

Startlight Touch Controls

Startlight Touch ControlsIn schimb, fiecare ecran dispune de Startlight Touch Controls ce integreaza in rama monitorului tastele On Screen Display (OSD) ce vor conferi monitorului o senzatie si un design atragatoare.

“Intelegem nevoile diverse ale consumatorilor si continuam sa oferim monitoare de inalta calitate, design si siguranta”, a precizat R.A. Atanus, vice presedinte pe Marketing de produs in cadrul diviziei Information Technology.

“Prin lansarea acestor monitoare, ce functioneaza cu doua lampi ce reduc consumul de energie, demonstram ca suntem preocupati de problemele cu care se confrunta mediul. Totodata, monitoarele au unul dintre cei mai rapizi timpi de raspuns de pe piata, mai precis 2ms.”