Design Modern

Design ModernDesignul modern, care urmeaza ultimele tendinte din moda internationala sunt valorile pe care mizeaza producatorul francez de accesorii din piele.

”Decizia de a lansa La Bagagerie in Bucuresti a fost foarte bine gandita si s-a bazat, in primul rand, pe cererea ridicata a consumatorilor pentru brandurile premium internationale care pun in valoare personalitatea acestora. Romanii isi doresc sa fie in ton cu tendintele internationale, incep sa puna accent pe rafinament si sa aprecieze avantajele unei investitii durabile in calitate”, a declarat Diana Popa, Manager La Bagagerie.

Produsele de marochinarie La Bagagerie sunt realizate in colaborare cu designeri renumiti, care propun o paleta diversa de culori si modele, ce pot fi adaptate cu usurinta oricarei tinute sau perioade ale zilei. Oferta La Bagagerie raspunde oricarei necesitati si include genti de voiaj pentru vacanta, trolleys, serviete business si produse office, portmonee, borsete sau posete pentru orice moment al zilei.

Istoria La Bagagerie

Istoria La BagageriePovestea de succes La Bagagerie a inceput in 1954, cu un mic magazin deschis pe Champs-Elysees, la Paris. In scurt timp, creatiile moderne si inovative ale La Bagagerie, mereu cu un pas inaintea industriei de accesorii, au atras atentia fotografilor de moda si a vedetelor din lumea filmului. In prezent, brandul La Bagagerie este recunoscut la nivel mondial si are magazine in Europa, America, Asia si Orientul Mijlociu.

In Romania, primul magazin La Bagagerie a fost deschis in Bucuresti, in cadrul centrului comercial Mario Plaza din Calea Dorobantilor 172. La Bagagerie a adus aici cele mai recente colectii internationle de genti si accesorii din piele, potrivite oricarei personalitati: de la linii romantice, rafinate si materiale pretioase, pana la modele inspirate din moda anilor '20 - '30 si din spiritul Art Deco. Simple sau extravagante, moderne sau clasice, din piele naturala sau imitatie din piele de crocodil, produsele La Bagagerie poarta amprenta calitatii si bunului gust, dar si a experientei de peste cincizeci de ani in domeniul accesoriilor.