1 / 6

"Imi doream sa devin portarul unei echipe de fotbal”

Pasiunea sa initiala a fost pentru training si coaching si s-a manifestat, chiar daca intr-o forma diferita, inca de la varsta de treisprezece ani. Atunci, a fost rugat de antrenorul unei echipe de fotbal locale sa antreneze grupa de juniori a portarilor, cu varste cuprinse intre sapte si zece ani.

Aceasta slabiciune a fost alimentata apoi prin studiile urmate la Teacher’s Training Collenge in Tilburg, Olanda, la varsta de 17 ani si prin cursurile de coaching in cadrul Association for Coaching, Aarle Rixtel, Olanda, la varsta de 23 de ani.

Placerea pentru activitati de consultanta a venit ceva mai tarziu si a crescut treptat, in paralel cu experienta si cunostintele acumulate in ceea ce priveste dezvoltarea organizationala.

In copilarie isi dorea sa devina portarul unei echipe de fotbal si a fost foarte aproape de concretizarea acestui vis.

"Ii sunt inca recunoscator antrenorului portarilor de la Feyernoord Roterdam, unul dintre cele mai mari cluburi din Olanda, care in urma unui test mi-a spus ca as putea deveni doar un portar mediocru in Olanda. Am renuntat la acest vis, atata timp cat nu pot trai cu notiunea de mediocru Aceasta decizie a facut loc unor investitii personale in directia in care activez acum si nu am niciun regret in aceasta privinta”, marturiseste John Bax.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri