Consultanta de beauty: Importanta imaginii femeii de afaceri

Consultanta de beauty: Importanta imaginii femeii de afaceriAstfel, la un an de la lansarea cartii, precum si in urma feedback-urilor primite de la cititoare, Dana Sota a identificat o nevoie de informatii suplimentare privitoare la ingrijirea si aspectul personal, importanta imaginii pentru femeile care activeaza in mediul corporatist.

Succesul inregistrat de carte (in 2008 s-au vandut pana in 10.000 de exemplare, devenind un bestseller pe domeniul carti de beauty din Romania) a determinat-o sa creeze un nou segment de servicii: consultanta de beauty.

“Foarte des auzim femei care se plang ca dupa o anumita varsta se simt amenintate de colegele lor mai tinere”, spune Dana Sota. De cele mai multe ori nu de nivelul de cunostinte este vorba, ci de imaginea “imbatrinita” cauzata de anii de neatentie in ceea ce priveste un minim de ingrijire.

Workshop-uri Business Woman, back to basics

De asemenea, foarte multe femei nu inteleg ca aceasta este de fapt un element important in construirea unei imagini personale puternice si nu realizeaza ca ingrijirea consecventa este cea mai buna investitie in propria persoana”, mai declara Dana Sota.

O data cu lansarea noului concept, Dana Sota propune si o serie de workshop-uri pe tema “Business Woman, back to basics” - training-uri de specialitate pe aceasta tema.

Workshop-urile nu sunt la nivel basic, caci pentru a afla “abc-ul frumusetii”, Dana Sota recomanda lectura obligatorie in prealabil a cartii sale, intrucat toate doamnele participante la un astfel de curs trebuie sa plece de la un nivel comun de informatii.

Mai mult, autoarea ghidului “Frumusetea se invata”, impreuna cu editura Coreus Publishing, doresc sa sprijine femeile oferindu-le in aceasta primavara 20% discount la achizitionarea cartii aflata in librarii si in marile lanturi de magazine comerciale, sau si mai usor, se poate comanda direct de pe site-ul www.danasota.com. cartea se va gasi la pretul de 49.90 lei.

Recomandarile Danei Sota pentru femeile active

Recomandarile Danei Sota pentru femeile active• Ingrijirea tenului necesita strict 2 minute dimineata si 2 minute seara, prin respectarea celor 4 pasi de baza, respectiv demachierea, aplicarea lotiunii tonice, hidratarea/hranirea, iar la final aplicarea factorului de protectie (pentru zi).
• Parul trebuie sa arate ingrijit, respectiv sa fie vopsit (daca este cazul), iar varfurile sa fie tunse la o luna de zile.
• Machiajul trebuie sa fie foarte simplu. Nu trebuie neglijat faptul ca un fond de ten este oricand binevenit pentru ca uniformizeaza, lumineaza si protejeaza tenul, apoi se aplica mascara si gloss. Este un machiaj minim necesar, care se realizeaza in 5 minute.
• Parfumul este extrem de important: acesta trebuie sa fie discret si aplicat in cantitati rezonabile. Nici macar un parfum tare nu poate fi acceptat.
• Mainile vorbesc de multe ori primele, deci o manichiura simpla, cu unghii scurte si in culori naturale este de bun gust.
• Nu exista produse si tratamente minune. Se poate vorbi doar de o constientizare a faptului ca e nevoie sa te ingrijesti constant si consecvent. Rezultatele se vad in timp.

Dana Sota este jurnalist de beauty, care a colaborat pe rand la revista pentru expati Vivid Magazine, Story, J’adore si in prezent Marie Claire. Dana Sota provine dintr-un mediu de afaceri unde a activat timp de 10 ani, a terminat ASE-ul, firma Sota Company a fost primul dealer Connex din Romania. In 1999 a imbinat profilul bussines cu un vis de suflet, si a deschis primul centru de ingrijire faciala si corporala din Romania. Trei ani mai tarziu, a produs, realizat si a prezentat emisiunea "Viata in roz", prima emisiune de beauty romaneasca, difuzata la Antena 1.