2 / 6

Cele mai cautate destinatii interne

Cu toate acestea, Sarbatorile de Paste reprezinta o perioada excelenta pentru a redescoperi minunile Romaniei.

Cele mai cautate destinatii interne sunt Valea Prahovei si Nordul Moldovei, urmate de zona litoralului. Numarul celor care au ales Romania in aceasta perioada depaseste o mie de persoane la Perfect Tour”, declara Sorin Vaduvoiu.

De asemenea, Cristian Francu este de parere ca nimic nu se poate compara cu sarbatorirea Pastelui in stil traditional in zone din Romania precum Maramures sau Bucovina. In acelasi timp, litoralul romanesc ramane atractiv pentru cei care cauta sa mearga in locuri deja cunoscute si verificate, pe cand competitorul direct, Bulgaria, are oferte cu un raport calitate/pret mai bun la numai 80-100 km distanta.

“Totodata, marginimea Sibiului sau Valea Prahovei raman destinatii cautate de romanii care doresc sa iasa din orase si sa fuga de stresul cotidian de Paste”, adauga Francu.

Destinatiile exotice, prin definitie indepartate, neobisnuite si impresionante, reprezinta o alta alternativa in aceasta perioada. Astfel, pe langa Egipt, Tunisia reprezinta o alta tara extrem de apreciata de romani.

Aici aveti ocazia sa vizitati ruinele Cartaginei, puteti sa va plimbati cu camila prin Sahara si nu trebuie sa ratati safari-ul prin desert. Aveti ocazia sa vizitati locatia in care s-a filmat primul film din seria “Razboiul Stelelor”, sa patrundeti in lumea unica a locuintelor trogloditilor si sa descoperiti oaze in care s-au filmat scene din “Pacientul englez”. De asemenea, va puteti relaxa in resorturi luxoase de 4 sau 5 stele.

La acestea se adauga, potrivit lui Sorin Vaduvoiu, Iordania si Insulele Canare, care atrag turistii prin temperaturile de vara din aceasta perioada.

O destinatie cautata de turistii romani, anul acesta mai putin decat anul trecut, este Dubaiul.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri