1 / 8

Pablo Vazquez: "Windsurfing-ul iti dezvaluie propriile limite"

Pablo Perez Vazquez, country manager al companiei spaniole de dezvoltare imobiliara Martinsa-Fadesa, practica windsurfing-ul si snowboarding-ul. Pasiunea pentru windsurfing si-a descoperit-o in adolescenta, la varsta de paisprezece ani, un factor determinant fiind conditiile exelente pentru acest sport din zona in care s-a nascut, Galicia, Spania. Snowboarding-ul i-a atras atentia mai tarziu, in urma cu trei ani, in timpul unei excursii in Austria.

Imi face foarte mare placere sa practic windsurfing-ul de fiecare data cand ajung acasa, in Spania, sau oricand intalnesc conditiile optime in ceea ce priveste apa si vantul. De obicei reusesc sa-mi ofer aceasta relaxare cam de cinci ori pe an”, marturiseste Pablo Vazquez.

Coasta Spaniola a ramas de-a lungul timpului destinatia sa preferata pentru windsurfing, unde apreciaza cel mai mult orase precum La Coruña, Tarifa, Valdevaqueros sau Bolonia.

“Chiar daca toate aceste zone sunt ideale pentru windsurfing, preferata mea este Valdelagrana, unde poti face adevarate slalomuri printre valuri”.

Pentru aceasta pasiune, Pablo Vazquez cheltuieste aproximativ 3.000 de euro in medie pe an pentru excursii si echipamente, iar ultima vacanta cu acest scop a fost in perioada Sarbatorilor de Paste, in Illa de Arousa, Galicia. Cu toate acestea, planuieste deja urmatorul concediu, in luna august, cand va pleca in Tarifa.

Beneficiile acestui sport se reflecta in viata de zi cu zi prin faptul ca iti dezvolta capacitatea de autocontrol, te invata sa-ti asumi anumite riscuri, intotdeauna controlabile, dar si cum sa treci peste momentele-limita”, considera Pablo Vazquez.

De asemenea, a observat ca windsurfing-ul si sporturile extreme, in general, iti dezvaluie propriile limite, te invata cum sa le depasesti si te ajuta sa devii mereu mai bun in ceea ce faci, indiferent de domeniul de activitate.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri