Criteriile luate in considerare

Criteriile luate in considerareHotelul Radisson SAS din Bucuresti a fost desemnat castigator la categoria “Proiectul Hotelier al anului 2008” in cadrul Southeastern European Real Estate Awards, gala organizata recent de portalul de informatii si analize imobiliare EuropaProperty.

Criteriile luate in considerare de catre juriul format din 27 de specialisti in domeniu au fost succesul comercial, contributia la satisfacerea nevoilor pietei, amplasarea, arhitectura, designul, calitatea materialelor folosite si durabilitatea cladirii.

Prin premiul obtinut, Radisson SAS s-a alaturat altor 12 companii cu rezultate de exceptie si proiecte de succes din domeniul imobiliar in sud-estul Europei, care au fost distinse in cadrul galei SEE Real Estate Awards.

Programul Business Superbrands Romania

Programul Business Superbrands RomaniaHotelul Radisson SAS s-a remarcat nu doar ca un proiect imobiliar de exceptie, ci si prin modul in care s-a impus ca brand pe piata romaneasca.

Acest lucru i-a adus includerea in Programul Business Superbrands Romania la categoria “Brands to Watch”, care atesta debutul remarcabil al unor branduri intrate recent in Romania, evolutia ulterioara pe piata a acestora urmand sa fie in atentia Programului Business Superbrands.

"Brands to Watch

Trofeul "Brands to Watch” a fost inmanat directorului general al hotelului Radisson SAS din Bucuresti in cadrul Galei Business Superbrands, care a marcat incheierea celei de-a doua editii a Programului Business Superbrands Romania si lansarea celui de-al doilea volum al cartii Business Superbrands pentru Romania, care include branduri de top din domenii si industrii reprezentative pentru piata romaneasca, printre care si hotelul Radisson SAS.

Dubla performanta

Dubla performanta "Desi am intrat pe piata de mai putin de un an, ne mandrim sa ne numaram in momentul de fata printre liderii industriei ospitalitatii din regiune. Aceasta pozitie este confirmata si de cele doua prestigioase distinctii obtinute, care ne onoreaza si constituie o motivatie in plus pentru a ne mentine standardele de excelenta atat ca proiect imobiliar, cat si ca brand hotelier de prestigiu”, a declarat Yilmaz Yildirimlar, director general al hotelului Radisson SAS din Bucuresti.

Radisson SAS din Bucuresti este cel mai mare hotel de cinci stele din Romania si cel mai mare hotel Radisson SAS din Europa de Est. Hotelul face parte din reteaua Radisson SAS Hotels & Resorts, brand al grupului hotelier Rezidor, unul dintre primele 5 grupuri la nivel mondial in domeniul hotelier.