1 / 7

De la cautator de diamante la manager pentru L`Oreal

Povestea lui Jean Clauteaux incepe in Venezuela, tara lui natala, unde pana la varsta de nouasprezece ani a trait in padurea Amazoniana, cautand diamante si aur pentru firma tatalui sau care activa in domeniu.

In 1990 ia decizia de a pleca in Franta pentru studii si incepe prin a fi jurnalist freelancer pentru publicatii dedicate femeilor, precum Cosmopolitan sau Marie Claire. In anul 1997 intra in echipa L’Oreal pentru a dezvolta activitatea comerciala a companiei in zona Insulelor Caraibe.

“Dupa aceasta perioada mi s-a propus sa ma intorc in Franta pentru a ocupa functia de manager de produs”, isi aminteste Jean Clauteaux.

In perioada de sase ani petrecuta la Paris a detinut pe rand numeroase functii cu grade diferite de responsabilitate. A facut marketing, trade marketing, a fost director de marketing pentru dezvoltarea brand-ului de produse de coafura, director comercial regional in Franta si a lansat un brand american, moment pe care il vede acum ca pe o experienta culturala interesanta.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri