Bijuterii pictate pe portelan

Bijuterii pictate pe portelanDupa istoriile cu printese dantelate, pisici calatoare, gradini suspendate si case zburatoare pictate migalos pe ceainice, farfurii si alte obiecte din portelan fin, artista Ana Wagner continua povestea portelanului pictat manual pe cele mai noi si, in acelasi timp, cele mai mici obiecte de portelan din atelierul propriu.

“Pe o suprafata atat de mica cum este bijuteria, totul devine, bineinteles mai miniatural, chiar extrem de miniatural si implicit migalos”, spune Ana Wagner.

Obiecte unicat

Obiecte unicatBijuteriile de portelan din coletia B by Wagner sunt, fiecare dintre ele, obiecte unice

“Atelierul nostru de creatie mizeaza chiar pe cultivarea minutiozitatii, a rabdarii investite de catre artist in obiectul lucrat manual de la cap la coada, pe energia creatoare care poate fi transmisa catre receptor chiar si prin intermediul unei bijuterii mici si delicate”.

Preturile variaza intre 140 lei un pandant si 239 pentru o bratara.

Lansarea oficiala a colectiei

Lansarea oficiala a colectieiLansarea oficiala a colectiei de bijuterii va fi urmata de o expozitie permanenta la atelierul de creatii unicat Idelier Concept Store, pana la sfarsitul acestui an. Totodata, bijuteriile se vor regasi si in magazinul Wagner Arte Frumoase si Povesti.

Ca toate evenimentele Wagner Arte Frumoase si Povesti, initiativa propune arta contemporana pentru romani sofisticati si excentrici, care isi cauta timp pentru povesti si care vin sa culeaga energia direct de la artist, intr-o lume in care oferta este aproape infinita.

Ana Wagne

Ana WagneAna Wagner este singurul artist roman care traduce arta pura (grafica, pictura, etc.) pe obiecte de portelan fin, lucrate manual. Povestile sale se regasesc pe ceainice, farfurii, cani, si acum, si pe bijuterii din portelan fin, ca amintire a unor stari de bine din calatoriile de studiu ale artistei.

Cei care cunosc atelierul Wagner sunt oameni non-conformisti, care incearca sa isi gaseasca un spatiu de refugiu intr-un Bucuresti tot mai incarcat de oferte.

Ana Wagner a mai expus in Bucuresti, Salonic, Barcelona sau Budapesta iar printre subiectele sale preferate de grafica se numara pisicile calatoare, plantele fantastice, casutele de poveste, gradinile suspendate, printesele exotice.