Preturi Laura Chavin

Preturi Laura ChavinCompania Laura Chavin, fondata in 1998, se gaseste in castelul istoric Schloss Hochdorf, aflat in comunitatea rurala cu acelasi nume din apropiere de Stuttgart.

Trabucurile preiau numele Laura Chavin de la fiica fondatorului, Helmut Buhrle. Locul ales pentru depozitarea si maturarea produselor este beciul de peste trei sute de ani al castelului.

In Romania, cele mai scumpe vor fi trabucurile Solomones, care se vor vinde la un pret de 9.360 lei fara TVA, cutia de 50 de bucati. Acestea fac parte dintr-o colectie speciala, iar cutia in care sunt pastrate este fabricata si decorata cu materiale pretioase

Tutunul in varianta premium: Placere si business, rasucite intr-un trabuc

Istoria companiei

Istoria companieiHelmut Buhrle, in colaborare cu partenerul sau dominican Siegfried au realizat conceptul acestui amestec de tutun specific marcii Laura Chavin.

"In urma cu 20 de ani am identificat primii furnizori de tutun din Republica Dominicana si din Cuba, dar am vrut sa avem propriul amestec, facut din tutun cultivat special pentru compania noastra. In 1998 am prezentat o cantitate mica de trabucuri, doar sase cutii. Ne propusesem sa depasim concurenta printr-o abordare diferita asa ca nu am prezentat trabucurile ca pe bunuri de consum, ci ca opere de arta", declara Helmut Buhrle.

Laura Chavin

Laura ChavinReprezentantul Laura Chavin in Romania este Transilvania Hotels & Restaurants. Compania romaneasca si-a inceput activitatea in 2003 si este implicata in industria de lux.

Transilvania Hotels & Restaurants s-a specializat pe domeniul Horeca si de putin timp evolueaza in sfera produselor exclusiviste. Produsele sunt disponibile in magazinul Laura Chavin si in alte cateva locatii.