Atractii in New York

Atractii in New YorkNew York-ul ofera nenumarate posibilitati de a fi descoperit, astfel incat sa intampine diferite dorinte ale turistilor in orasul care nu doarme niciodata.

Travel Studio ne propune tururi inedite ale orasului.

Musical-uri spectaculoase pe Broadway, turul orasului cu elicopterul, sau un tur original al orasului in care sa mergi pe urmele personajelor din serialul tv Sex and the City: Carrie, Samantha, Charlotte si Miranda.

Musical-urile au un farmec deosebit pe Broadway

Musical-urile au un farmec deosebit pe BroadwayFie ca vreti sa vedeti o comedie sau o drama, aveti de unde alege:

Chicago, piesa devenita celebra in peste 250 de orase din intreaga lume, castigand 6 premii Tony Awards, 2 premii Oliver Awards, un premiu Grammy si mii de aplauze.

Fantoma de la Opera, castigatoare a 7 premii Tony Awards pentru cea mai buna piesa muzicala, Jersey Boys, un musical de exceptie pe ritmuri de rock'n'roll castigator a unui premiu Tony Awards.

Mamma Mia, cel mai amuzant si mai apreciat musical al tuturor timpurilor, bazat pe melodiile trupei ABBA.

Tarif: 150 euro/persoana

Tururi inedite ale orasului

Tururi inedite ale orasuluiTurul cu elicopterul este o experienta ce iti ofera o perspectiva unica asupra New York-ului.

Poti alege intre 3 tururi:

Liberty Tour (durata 15 minute, include Statuia Libertatii, Ellis Island, Governors Island, South Street Seaport, Brooklyn Bridge, Manhattan Bridge si Wall Street Financial Center).

Central Park Tour (durata 19 minute, include Statuia Libertatii, Ellis Island, Empire State Building, Central Park si Intrepid Air, Sea and Space Museum).

Grand Tour (durata 25 minute, include toate cele de mai sus plus Yankee Stadium, zona Natiunilor Unite, Queensboro si Brooklyn Bridge, si Battery Park).

Tarif: 139 euro/persoana

Admira orasul de pe apa

Admira orasul de pe apaExploreaza New York-ul in stil original, atat pe apa, cat si pe uscat.

Vehiculul-amfibie te va purta din Times Square pe strazile Manhattan-ului pana pe marginea raului Hudson.

DUCK se va transforma in vehicul plutitor, oferindu-ti un tur extraordinar al celebrului "skyline".

Tarif: 20 euro/persoana

Pe urmele personajelor din Sex and the City

Pe urmele personajelor din Sex and the CityTimp de 3 ore vei prinde pulsul vietii chic pe care o traiesc eroinele serialului TV Sex and the City.

Viziteaza Jimmy Choo boutique, magazinul preferat al lui Carrie, serveste o prajiturica la patiseria preferata a Mirandei, mergi la barul lui Steve si Aidan, viziteaza biserica unde Samantha il intalneste pe 'The Friar'.

De asemenea, mergi la galeria din SoHo unde lucra Charlotte, si multe alte locuri in voga.

Tarif: 49 euro/persoana