Oportunitati in criza

Oportunitati in criza"Atunci cand am inceput business-ul ne-am gandit la contextul economic actual si efectele negative pe care criza economica le poate avea asupra afacerilor din acest domeniu puternic afectat. Decizia nu a fost una usoara, insa ne-am gandit ca acolo unde e criza exista si oportunitati pentru ideile noi", declara Thomas Midzielski pentru Wall-Street.

Investitia a constat in construirea unei infrastructuri pentru transportul materialelor de constructie, dar si achizitia nisipului, plantelor si copacilor pentru formarea unui spatiu verde.

In ceea ce priveste recuperarea investitiei, antreprenorul se asteapta ca afacerea sa sa devina profitabila abia la jumatatea anului viitor. Cu toate acestea, Midzielski vede aceasta investitie ca fiind una pe termen lung si nu se asteapta la profituri mari intr-o perioada scurta de timp.

Ipanema Beach Club se adreseaza unui public cu venituri medii spre mari, persoane care vor sa petreaca o zi la plaja, fara a fi nevoiti sa paraseasca orasul.




Conceptul

ConceptulConceptul Ipanema reprezinta o noutate pentru Capitala, fiind construit direct pe Lacul Floreasca si creand impresia unei plaje veritabile, asemanatoare cu litoralul romanesc.

Printre facilitatile oferite se numara 200 de sezlonguri, hamac, piscina, teren pentru volei pe plaja, doua baruri, restaurant pe o suprafata de 5.000 metri patrati si parcare pentru clienti.

Restaurantul are specific mediteranean, iar odata cu lasarea intunericului, clientii se pot retrage pentru o seara cu muzica in Club Lounge.

Nivelul preturilor este unul mediu pentru piata din Capitala, astfel ca apa sau cafeaua pot fi cumparate cu 6 lei, o bere cu 8 lei, o sticla de Jack Daniels cu 179 lei, iar una de sampanie Moet cu 290 lei.

Pentru anul viitor, Thomas Midzielski planuieste extinderea suprafetei pe care se afla clubul si oferirea de noi facilitati. O atentie deosebita va fi acordata Campionatului Mondial de Fotbal pentru juniori care va avea loc anul viitor, cand vor fi amplasate ecrane pe care clientii vor putea urmari meciurile. La toate acestea se vor adauga concerte live cu artisti straini care nu au mai cantat pana acum in Romania, evenimente speciale si nopti cu vizionare de filme.