William Gates

William GatesAtunci cand vine vorba de petrecerea timpului liber, cel mai bogat american cauta locuri situate in vecinatatea intinderilor de apa.

In aceasta vara, Bill Gates si sotia sa Melinda au ales sa-si petreaca vacanta intr-o croaziera de lux cu iahtul de-a lungul Coastei Dalmatiei.

Cuplul a vizitat cascadele de pe Insula Krk (Croatia), dar si oraselul antic Skradin.

Ralph Lauren

Ralph LaurenLauren este prezent la majoritatea evenimentelor importante, de la Wimbledon pana la petrecerile exlusiviste ale vedetelor de la Hollywood.

Designerul si omul de afaceri, care pare ca nu imbatraneste, Lauren are numeroase proprietati unde se poate retrage dupa o noapte petrecuta in oras.

Printre acestea se numara vila din Roud Hill, Jamaica, ferma din Colorado sau una dintre cele doua case din New York, una in Bedford (unde este vecin cu Donald Trump si Martha Stewart) si cealalta in Montauk.

Cititi si articolul Designerii celebri lanseaza colectii accesibile

Larry Ellison

Larry EllisonDirectorul de la Oracle adora sa calatoreasca in stil mare. Proprietarul Malibu Beach Inn din California (alaturi de David Geffen), este pasionat mai ales de transportul catre destinatiile alese.

Astfel, printre avioanele sale private se numara un model militar F5 si un MiG 29.

El detine, de asemenea, iahtul Rising Sun, in valoare de 200 milioane de dolari, care a fost vazut recent in Insula Peter, St. Barth's si Newport.

Oprah Winfrey

Oprah WinfreyRegina televiziunii, Oprah Winfrey, si-a sarbatorit in acest an implinirea a 55 de ani in Barcelona, iar la petrecerea care a tinut trei zile a adus 1.700 dintre angajatii sai, impreuna cu familiile acestora.

Oprah a cutreierat magazinele si restaurantele din Poble Espanyol, a urmarit concerte alaturi de oaspetii sai si a urmarit dansatorii de flamenco.

Dupa aceasta a urmat o croaziera pe Marea Mediterana, cu opriri in Italia, Grecia, Turcia si Malta, toate cheltuielile fiind platite de vedeta.

Oprah Winfrey – cea mai bogata femeie din showbiz

Donald Trump

Donald TrumpCu numeroase hoteluri din Scotia si pana in Hawai, Donal Trump se poate caza in multe colturi ale lumii.

Anul trecut el a doborat recorduri atunci cand si-a vandut proprietatea din Palm Beach in schimbul impresionantei sume de 125 milioane de dolari. In aceasta vara, a uimit din nou reusind sa vanda penthouse-ul sau din Trump Park Avenue.

Cu toate acestea, Trump are o destinatie preferata: Mar-a-Lago din Palm Beach, unde si-a petrecut vacanta si in acest an in luna aprilie.