Afaceri cu dovlecei si costume

Afaceri cu dovlecei si costumeIn acest context, proprietara magazinului Cadouri Tematice a observat o crestere a cererii de costume, vanzand peste 50 in acest an. De asemenea, ea a remarcat un interes mai mare din partea clientilor pentru inchirierea de costume, numarul acestora ajungand la 100 in 2008.

Cu toate acestea, nu toate afacerile in domeniu au inregistrat cresteri ale cererii in anul marcat de criza financiara. Niculae Nicolae vinde dovlecei pentru decoruri in seara de Halloween si declara ca vanzarile au scazut drastic in acest an, ca urmare a crizei economice.

“Daca anul trecut am vandut mii de dovlecei si nu puteam face fata cererii, in acest an cererea nu a fost mai mare de 400”, adauga Nicolae.

Pretul dovleceilor variaza in functie de marime si aspect. Astfel, cei frumos colorati pot fi vanduti cu 1 leu/kilogram, in timp ce dovleceii obisnuiti se vand cu 50 bani/kilogram.

Petreceri in cluburi

Petreceri in cluburiThe Silver Church Club te invita la un Halloween in stil irlandez in seara de 31 octombrie, incepand cu ora 22:00, cand va concerta trupa Publika.

Pentru a nu fi recunoscut de catre fantome, The Silver Church Club te sfatuieste sa te deghizezi conform urmatorului dress-code: Horror, Gore-bloody, Fetish, Vampire-Goth, Carnival, Uniforms, Fantasy.

Vineri, 30 octombrie 2009, ora 23:00, Club Fabrica din Bucuresti ne invita la Aftermidnight Halloween cu TRG, Tony031R si Tomasan. La intrare vor fi oferite masti, cel mai inspirat costum primeste 10 shoturi de tequila, locul 2 primeste 5 shot-uri si locul 3 – 3 shoturi.

Biletele se pot procura la intrare, iar pretul acestora este de 15 lei.

Petreceri in mall-uri

Petreceri in mall-uriBaneasa Shopping City sarbatoreste de Halloween printr-o serie de evenimente care au inceput weekend-ul trecut cu evenimente speciale pentru copii si promotii pentru clienti. Activitatile dedicate acestei sarbatori continua intre orele 12:00-20:00, iar petrecerile costumate de Halloween vor avea loc sambata si duminica in intervalul orar 16:00-18:00. Copiii sunt invitati sa vina la locul special amenajat pentru ei, unde ii asteapta numeroase surprize si premii.

De asemenea, Baneasa Shopping City a pregatit in aceasta perioada oferte promotionale pentru toti clientii sai. Astfel, in perioada 24 octombrie - 01 noiembrie, cu saculetul magic cu discount-uri, care poate fi luat de la biroul de informatii din cadrul centrului comercial, se pot face cumparaturi cu reduceri speciale din magazinele pentru copii: Debenhams, Ecco, Okaidi, Champion, Sergent Major, Kanz, Pablosky, Gap, Du Pareil au Meme si Next.

Cupoanele vor putea fi folosite pana la data de 3 noiembrie pentru achizitionarea diferitelor produse din magazine, dar si pentru a castiga la alegere unul din premiile vrajitoresti: un set special de colorat si un ghiozdan, cu bonuri de 100 de lei, sau un skateboard si o minge de fotbal cu bonuri de peste 200 de lei.


Petreceri la hoteluri

Petreceri la hoteluriLa Athenee Palace Hilton poti alege dintre doua modalitati de a petrece sarbatoarea de Halloween.

Petrecerea Party all Night este organizata la English Bar, in seara de 31 octombrie, incepand cu ora 20:00. Intrarea este libera, iar atmosfera va fi una infricosatoare.

A doua zi, pe 1 noiembrie, adeptii sarbatorii sunt invitati la un brunch tematic, incepand cu ora 12:30 la restaurantul Roberto`s. Copiii vor avea parte de petreceri cu masti si dovlecei, dar si de jocuri specifice.

Pretul brunch-ului este de 165 lei/persoana.