Vestimentatie si parfum

Vestimentatie si parfumPentru a marca anul aniversar 2009, designerii de la Canali au creat in editie limitata pentru aceasta iarna un model de costum confectionat dintr-un material inedit, un amestec de casmir, matase si vicuna, o tesatura exceptionala, pentru care fiecare fibra pretioasa contribuie la delicatetea unica a stofei. Aceste trei materiale au fost folosite pentru crearea unor modele intr-o linie clasica: un costum sofisticat in trei nasturi, in nuante de gri antracit si albastru deschis, bej si albastru inchis sau ton-sur-ton.

Paltonul, in schimb, este un model cu revere duble si guler dublat, in culori puternice care contrasteaza cu tonurile captuselii interior. Ambele piese ale colectiei aniversare sunt marcate in interior printr-o eticheta-simbol, creata special pentru aniversarea celor 75 de ani Canali si sunt disponibile in editie limitata de 750 de piese pentru toate cele 150 magazine din intreaga lume.

Colectia aniversara Canali 75 de ani este completata si la nivel olfactiv prin lansarea unui parfum care se gaseste si in magazinul Canali din Bucuresti: Canali 1934.

Colectia formala

Colectia formalaCostumele vor avea un sacou mai scurt, care, desi mentine linia consacrata, cu umeri mai moi si confortabili, noutatea vine din introducerea unor detalii sport/casual precum buzunare aplicate.

Croiul cu influente urbane si linie contemporana este caracterizat de siluete zvelte cu sacouri scurte in doi nasturi, revere inguste si maneci taiate mai adanc care fac miscarile mai fluide. Pantalonii urmeaza aceeasi directie stilistica, renuntand la pense si linii sobre.

Linia Capri este inspirata din stilul Napolitan, cu umeri moi si foarte naturali cu o cu o intaritura foarte delicata.

Kei Jachet exprima cel mai bine lejeritatea, fiind sinonim cu croielile lejere, confortabile. Poate fi reinterpretat si purtat cu usurinta si pe post de cardigan. Lipsit de captuseala si cu umeri conturati natural, sacoul devine piesa de rezistenta a sezonului prin detalii unice date de efectul patchwork din piele sau prin consacratii nasturi care innobileaza tinuta cu sclipiri de diamant.

Colectia leisure

Colectia leisure“Protectie” este tema de inspiratie pentru colectia de iarna realizata gratie tehnologiei high-tech, a materialelor performante si atentiei deosebite indreptate asupra detaliilor.

Paleta cromatica defineste stilurile acestei linii casual. Maro este culoarea desemnata sa reprezinte linia “Classical chic”, unde piesele-vedeta sunt: “the field jacket”, “the car-coat” si “the right jacket”.

Negrul isi face simtita prezenta in linia “Urban-chic” cu detalii metropolitane, iar albastrul este etern prezent, dominat de materiale precum matasea, casmirul si pielea, totul imbinat intr-o varietate de modele.

Colectia de accesorii

Colectia de accesoriiColectia de accesorii vine sa completeze vestimentatia Canali. Camasile au o varietate de 25 de tipuri de gulere, menite sa raspunda variilor gusturi, de la clasic la slim – in culori ferme sau tonuri dungate.

Cravatele ofera o paleta larga de culori si grafisme, cu luminozitate puternica, imprimate pe un fundal uni de satin.

Curelele, cravatele si accesoriile din piele sunt dezvoltate pentru a da barbatului detaliul final al unui look decisiv si elegant.

Sursa foto: canali.it