1 / 6

In Bucuresti, rezervarile se confirma in ultimele saptamani

Reprezentantii celor mai cunoscute hoteluri de cinci stele din Capitala declara ca, in ceea ce priveste cererea din noaptea de Revelion, nu s-au simtit inca efectele crizei si considera ca publicul acestui tip de petreceri este in mod evident afectat de criza, insa nu intr-o masura asa de mare incat sa renunte la o petrecere de calitate la sfarsit de an.

“La Radisson Blu avem disponibile aproximativ 500 de locuri in cadrul unui concept nou, Holywood Club, iar in cele patru locatii de petreceri - Atlas Balroom, Bla Lounge Bar, Prime Steaks & Seafood – s-au vandut deja 25% dintre locuri”, declara Adrian Adam (foto), director de marketing si vanzari la Radisson Blue.

In plus, el subliniaza faptul ca, in fiecare an, in Bucuresti rezervarile se confirma in ultimele saptamani, iar situatia rezervarilor este similara cu cea de anul trecut.

Si la Crowne Plaza Bucharest Hotel s-au vandut deja 30% dintre cele 160 de locuri puse la dispozitie pentru noaptea dintre ani, procentul fiind chiar mai ridicat comparativ cu nivelul rezervarilor din aceeasi perioada a anului trecut.

“Ne asteptam insa ca la inceputul lunii decembrie, numarul de rezervari sa creasca semnificativ”, completeaza Larisa Budaca, director de marketing si vanzari la Crowne Plaza, care considera ca noaptea dintre ani ramane una speciala, acesta reprezentand si principalul motiv pentru care criza nu-si pune amprenta asupra rezervarilor de Revelion.

Dupa cum declara Dina Litzica, director de marketing si pr la JW Marriott, rezervarile hotelului pentru petrecerea de Anul Nou au ajuns la o pondere de aproximativ 50% din cele 950 de locuri oferite cu aceasta ocazie.

Cititi si articolul Brunch-ul de duminica: Strategie de lux pentru hotelurile de 5 stele din Capitala

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri