Viena

VienaCraciun 2009 la Viena cu preturi incepand de la 245 euro+269 ron/ persoana.

Ai posibilitatea sa participi la celebrul Concert Vienez de Craciun si sa vizitezi: cladirea fostului minister de razboi, Stadtpark, Opera, Muzeul de istorie a artei, Muzeul de istorie naturala, Parlamentul, Primaria, Universitatea, Votivkirche, Bursa si Palatul Schonnbrun.

Acasa la Mos Craciun - Laponia

Acasa la Mos Craciun - LaponiaCraciun acasa la Mos Craciun - Laponia 2009, o destinatie cu adevarat speciala:

"Povesti cu Mos Craciun" - Levi cu preturi incepand de la 970 euro/ persoana. Levi este statiunea oficiala de schi a lui Mos Craciun.

Aflata la Cercul Polar este statiunea cu cele mai mari partii de schi din Finlanda. Este cel mai popular schi-resort finlandez, gazduind anual evenimentele din cadrul Cupei Mondiale la Schi. Aici aveti o diversitate impresionanta de activitati de iarna.

Centrul orasului va ofera o varietate de baruri si restaurante. 15 piste de schi sunt iluminate si pe timpul noptii. La dispozitia turistilor sunt nenumarate scoli de schi si magazine de inchiriere a echipamentelor destinate sporturilor de iarna. Click aici pentru mai multe detalii.

Praga

PragaCraciun 2009 la Praga cu preturi incepand de la 255 euro/persoana.

Ai posibilitatea sa te trezesti in ziua de Craciun intr-o atmosfera de basm si poti profita de numeroasele surprize de pe parcursul intregului sejur. Click aici pentru mai multe detalii.

New York

New YorkCraciun 2009 la New York cu preturi incepand de la 1.080 euro/persoana.

In New York exista doua traditii importante in acest sezon: decoratiile din vitrinele supermagazinului Macy’s (cel mai mare din lume) si bradul de Craciun de la Rockefeller Center. An de an, Macy"s isi alege o tematica pentru aranjamentele de Craciun pentru vitrinele sale.

O parte din vitrine redau, constant, scene din clasica poveste de Craciun "Miracol pe strada 34" (coincidenta, Macy"s se gaseste pe Strada 34 din Manhattan).

Se estimeaza ca intr-o ora trec in medie 7.000 de persoane prin fata acestor vitrine! Corul West Village este o alta atractie a metropolei in perioada Sarbatorilor de iarna, la St. Luke"s Church in the Fields.

Paris

ParisCraciun de vis la Paris 2009 cu preturi incepand de la 595 euro/persoana.

Turnul Eiffel, opera Garnier, Place Vendome, Champs Elysee, Arcul de Triumf, muzeul Louvre, Cartierului Latin sunt cateva din elementele pariziene care iti ajung direct la suflet.

Si nu uitati si de plimbarea pe Sena! Click aici pentru mai multe detalii.

Londra

LondraCraciun 2009 la Londra cu preturi incepand de la 550 euro/persoana.

Palatul Parlamentului, Orologiul Big Ben, Roata Mileniului - London Eye, Catedrala Westminster Abbey (exterior), Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Buckingham Palace sunt doar cateva din deliciile londoneze care de Craciun prind mai mult farmec.

Click aici pentru mai multe detalii.