Revelion intr-o fosta baza militara

Revelion intr-o fosta baza militaraArsenal Park a creat o noua forma de viata militara - soldatul de vacanta - pastrand atmosfera de cazarma in perimetrul fostei fabrici de armament de la Orastie, doar ca instructia a fost inlocuita cu distractia. Asadar, Arsenal Park a devenit un complex de vacanta cu 4 stele pe epoleti, cel mai intins din Romania si unul dintre putinele obiective cu tema militara din Europa.

In camere, mobilierul militar a fost reconditionat. Ambianta aspra de altadata e mult indulcita, totusi exista o divizie si pentru amatorii care n-au facut armata, dar vor sa vada cum era. Lor le este dedicata camera tip bunker, dormitorul in burta de TAB sau patul pe afet de tun.

Aleile sunt flancate de o veritabila armada de vehicule militare: TAB-uri, transportoare blindate, dispozitive antiracheta, piese de artilerie si chiar un avion. La restaurantul-popota se mananca din gamele cele peste 100 de feluri, in afara de fasole. Ceaiul cu bromura a iesit din meniu, iar berea este introdusa legal in unitate. Clubul ofiterilor - un SPA ultramodern - este deschis oricarui recrut.

Revelion la Arsenal Park

289 euro (1.250 lei)/persoana
Perioada: 30.12.2009 - 03.01.2010
Cazare: 4 nopti pensiune completa, 4 seri program artistic, Baby sitting, Foc de tabara, Barbeque
Revelionul de Campanie, Arsenal Traditional Party, Army Disco, Cinema de Vacanta, Gradinita de Vacanta
Optional: Airsoft, Booghie car, Golf car
Gratuit: saniute, table, sah

Revelion la spa

Revelion la spaCocor Spa Hotel pregateste pachete destinate sarbatoririi Anului Nou, dedicate celor care vor sa se relaxeze la granita dintre ani. Asadar, pe langa reducerile preturilor pentru anumite servicii, puteti opta si pentru pachete destinate acestei ocazii:

- Happy New You - 345 lei (Rain ShowerScrub/ Head & Neck Massage/ Hydromassage/ Yonka
Facial: Men Express/ Escale Beaute)
- New Year, New You - 295 lei (Aroma Luxe Massage 50'/ Phyto-BainBath / Yonka Facial)

La acestea se adauga pachete pentru cazare si o cina festiva care va costa 450 lei.

- 3 nopti, in perioada 29.12-01.01: 1.550 lei/ camera standard si 1.830 lei/apartament (cina festiva este inclusa)
- 4 nopti, in perioada 20.12-02.01: 1.750 lei/ camera standard si 2.140 lei/apartament (cina festiva este inclusa)

De asemenea, se ofera o reducere de 30% pentru rezervarile de pana la data de 15 decembrie.

Cocor Spa pune la dispozitie 200 de locuri pentru noaptea de Revelion, gradul de ocupare ridicandu-se pana la acest moment la 60%.

"In perioada 1-20 decembrie sosesc cele mai multe rezervari pentru Revelion si estimam faptul ca vom ajunge la peste 90% grad de ocupare pentru perioada respectiva", declara Dragos Tudorache, directorul de marketing si vanzari al hotelului.

El adauga ca efectele crizei economice nu s-au simtit pe acest segment al rezervarilor de Revelion, insa a observat o contractie in ceea ce priveste evenimentele organizate de companii, acestea fiind mai reduse ca numar si cu bugete mai mici decat in anii precedenti.




Bal mascat de Revelion

Bal mascat de RevelionDe Revelion, la Hard Rock Cafe se organizeaza un bal mascat unde va fi premiat cel mai bun costum, iar programul va fi completat de Jukebox, Analia Selis si DJ. Masa festiva va continua cu sapte feluri de mancare la entrees-uri si fel principal, salate, deserturi si bar cu cocktail-uri, vin, bere, sampanie.

Oaspetii ofera 250 de locuri pentru noaptea dintre ani, iar Bianca Dragota, director de marketing si vanzari Hard Rock Cafe declara pentru Wall-Street ca gradul de ocupare se ridica la 70% pana in acest moment, mai mult decat anul trecut in aceeasi perioada a anului.


Pretul unui bilet este de 600 de lei, iar pentru mai mult de 5 bilete cumparate se va face o reducere de 40 lei/persoana.

Revelionul la un hotel de 5 stele din Capitala

Revelionul la un hotel de 5 stele din CapitalaIn ciuda crizei, romanii sunt, in continuare, dispusi sa plateasca si 900 lei pentru a petrece noaptea dintre ani la hoteluri de cinci stele cu meniu sofisticat, bauturi la discretie si program artistic sustinut de cunoscute vedete autohtone. Pretul poate ajunge chiar la 4.200 lei/persoana pentru o petrecere privata de 4-10 persoane in Royal Suite de la Radisson Blu.

Radisson Blu - 870 - 4.200 lei/persoana

La Radisson Blu, atmosfera este diferita de la locatie la locatie, de la atmosfera rafinata a salii Atlas la petrecerea animata din Bla Lounge Bar din jurul barului de gheata, pana la spectaculosul Prime Steaks & Seafood sau la exclusivistul Apartament Royal, unde isi pot petrece noaptea dintre ani maxim 10 persoane, care pot ramane sa si doarma in acest apartament dupa petrecere.

Meniul din noaptea de Revelion este format din fructe de mare (homari jumatati pe gheata, homari la pahar cu cocktail sos, statie live cu stridii, somon afumat cu oua jumari, salata de scoici si piramida de creveti), stand cu salate, anti pasti cu melci cu unt de usturoi, picioare de pui de balta picante si foie gras, dar si un stand cu specialitati asiatice cu pastrav curcubeu afumat cu salata chilli, salata de legume cu branza tofu si susan si salata thailandeza de vita.

De la desert nu vor lipsi dulciuri traditionale precum stollen, panettone, tarta cu nuci, prjiturele de Craciun si cozonac de casa, dar nici delicatese printre care se regasesc portocale caramelizate in sos de unt si scotch, mini insulite plutitoare din nuca de cocos, jeleu de sampanie, statie de waffles belgiene, statie cu inghetata si nelipsita fantana de ciocolata.

Pret:

Atlass Ballroom - 980 lei/persoana
Bla Louge Bar - 870 lei/persoana
Prime Steaks&Seafood - 820 lei/persoana
Royal Suite(4-10 persoane) - 4.200 lei/persoana

Crowne Plaza - Royal Night, 760 lei/persoana

Petrecerea Regala de la Crowne Plaza va oferi oaspetilor un meniu cu sapte feluri de mancare, pregatit special pentru aceasta ocazie, iar atmosfera va fi completata de recitalul trupei Juke Box si de muzica atent aleasa de DJ.

JW Marriott - noaptea contrastelor, 920 lei/persoana

La JW Marriott, seara dintre ani isi propune sa descopere contrariile si atractia dintre ele, in cinci petreceri cu tematici precum Fire and Ice (Foc si Gheata), la Grand Ballroom, Yin and Yang (Yin si Yang), la Constanta Ballroom, From Classic to Cool (De la Clasic la Cool), la Cupola, Old And New (Vechi si Nou), La Cucina si Le Rouge et le Noir (Rosu si Negru), in Champions.

Fiecare petrecere are un meniu diferit, in functie de tema aleasa, insa, pentru oricare dintre ele ati opta, pretul este de 920 lei. In plus, se ofera o reducere de 10% pentru cei care cumpara biletele pana la data de 30 noiembrie.

Printre cei care vor completa atmosfera de sarbatoare se numara Horia Brenciu si HB Orchestra, Trupa 13, Elena Gheorghe & Band, Madalian Manole si Miki.

Cat se plateste in Capitala pentru seara de Revelion, la un hotel de 5 stele






.




Destinatii exotice

Destinatii exoticeRevelion 2010 in Australia, 3.596 euro, 10 nopti

Sydney - Cairns - Melbourne
27.12.2009 - 09.01.2010

Australia, "Capatul pamantului" sau "Down Under" pare de neatins. Cea mai mare insula sau cel mai vechi continent al pamantului, este un loc cum nu mai exista altul. Timp de doua saptamani veti descoperi acest tinut, de la Sydney si Melbourne in sud pana la Marea Bariera de Corali, in nord.

Puteti petrece Revelionul pe plaja, in plina vara, in timp ce la noi este iarna si veti trece in noul an printre primii pe glob alaturi de milioane de oameni, localnici sau turisti. Si mai mult de atat, veti vedea cu ochii dumneavoastra feeria focurilor de artificii trase de pe Podul din Sydney. Dar Australia inseamna mai mult decat Sydney.

Top 3 Australia
-Snorkeling sau scufunari la Marea Bariera de Corali, Cairns
-O poza alaturi de prieteni la 135m deasupra apei, pe Harbor Bridge, Sydney
-10 minute de zbor cu elicopterul deasupra oceanului pe Great Ocean Road, Melbourne

Revelion in Dubai, 1.065 euro, 7 nopti

27 Decembrie - 04 Ianuarie

Plaje minunate si curate, cu soare garantat tot timpul anului, completate de hoteluri de lux (Burj Al Arab - cel mai inalt si luxos hotel din lume), magazine duty free, un oras in care va puteti delecta cu delicioase specialitati culinare, toate acestea fac ca Dubaiul sa fie preferat de foarte multi atunci cand vine vorba de concediu si chiar de petrecerea `lunii de miere`.

Al doilea oras ca marime, dupa capitala Abu Dhabi, Dubai-ul este cel mai important oras comercial al Emiratelor Arabe Unite si principalul centru de afaceri si de turism al Orientului Mijlociu.