Opera din Viena - 319 euro

Opera din Viena - 319 euroViena este un oras magic in pragul Sarbatorilor. Agentia de turism Travel Studio ne recomanda spectacolele de la Vienna State Opera, una dintre cele mai importante adrese ale muzicii de opera din lume.

Poti urmari in aceasta perioada celebrul spectacol Spargatorul de Nuci. Pachetul include: cazare 2 nopti in camera dubla la hotel 3*, mic dejun, bilet de intrare la spectacol.

Lido champs - elysees - 339 euro

Lido champs - elysees - 339 euroParisul are reputatia unui oras plin de lumini, un oras al sarbatorii. Pentru o seara speciala, va invitam la un spectacol de cabaret si va asiguram ca veti descoperi de ce Lido este numit "cel mai faimos cabaret din lume".

Pachetul include: cazare 2 nopti in hotel 3*, mic dejun, spectacol Lido, o sticla de sampanie pentru 2 persoane, transfer privat.

Teatru pe West-End - 518 euro

Teatru pe West-End - 518 euroAvenue Q, Billy Elliot, Mamma Mia, Dirty Dancing, Grease, Lord of the Rings, Lion King, Peter Pan, Sounds of music, We Will Rock You, Les Miserables, Phantom of the Opera si multe alte spectacole renumite, pe scena carora joaca cele mai mari nume de artisti ale teatrului international, te asteapta si in aceasta iarna pe West-End.

Sursa foto: greasethemusical.co.uk

Phantasialand - 219 euro

Phantasialand - 219 euroParcul de distractii Phantasialand este situat in apropiere de Koln si Dusseldorf si este locatia ideala pentru a petrece o iarna magica, pe un taram de basm, unde toata familia are parte de aventura si de o calatorie plina de descoperiri.

Pachetul include: cazare 2 nopti in camera dubla la hotel 3*, mic dejun, bilet de intrare pentru o zi in Parcul de distractii Phantasialand.

Sursa foto: phanthasialand.de

Cirque du Soleil - Saltimbanco, un show-eveniment

Cirque du Soleil - Saltimbanco, un show-evenimentUpgradeaza-ti vacanata de schi in Austria cu un spectacol unic, eveniment de neratat, Cirque du Soleil - Saltimbanco. Programeaza-ti asadar o escapada de neuitat in ianuarie in Salzburg sau in febriarie in Innsbruck.

Saltimbanco este cea mai noua performanta a Cirque Du Soleil, ce se desfasoara cu salile pline in intreaga lume. Gratie muzicii, coreografiei si a performerilor de exceptie, spectacolul Saltimbanco ridica circul traditional la noi limite ale entertainment-ului. Performantele artistilor par ca se intampla pe scena de-a dreptul fara efort, incat veti pleca crezand cu adevarat ca oamenii pot zbura.

Sursa foto: cirquedusoleil.com