Garra Rufa infrumuseteaza si trateaza

Garra Rufa infrumuseteaza si trateazaPestii Garra Rufa isi au originile in izvoarele calde de langa Kangal, un mic orasel langa Turcia, in ape puternic mineralizate si calde unde resursele de hrana sunt minime.

Resursele de hrana aproape inexistente i-au facut pe pestii Garra Rufa sa sa hraneasca cu pielea moarta a oamenilor ce intrau in apa, oferind un peeling atat mecanic, cat si enzimatic, pentru ca in timpul hranirii elibereaza un component de baza al cremelor dermatologice ce echilibreaza PH-ul pielii si duc la regenerarea mai rapida a acesteia.

Descoperiti la inceputul secolului al XIX-lea, acesti pesti unici au fost remarcati pentru eficienta lor atat in tratarea bolilor, cat si in indepartarea celulelor de piele moarta.

Rezultate pozitive au fost observate si in recuperarea cazurilor de traume musculare sau disfunctionalitati reumatice si neurologice. Dupa cateva sesiuni in bazinele speciale populate cu Garra Rufa, chiar si boli precum psoriazisul au avut rezultate uimitoare.

Istoria Pestilor Garra Rufa

Istoria Pestilor Garra RufaLegenda spune ca doi frati turci s-au aventurat intr-o zi de primavara in apa unui izvor termal. De indata ce si-au inmuiat picioarele, un banc de pestisori au inceput sa-i mangaie, oferindu-le un masaj placut.

Asta i-a facut pe cei doi sa revina din ce in ce mai des. Cu trecerea timpului, unul dintre frati, care suferea o boala de peile, a observat ca toate simptomele disparusera. Ce se intamplase cu adevarat?

Pestii Garra Rufa ciuguleau pielea afectata, tratandu-l. Odata ce vestea s-a raspandit, oamenii veneau din toate partile pentru a incerca descoperirea miraculoasa. Multi dintre cei care stiau ca sunt suferinzi de anumite afectiuni au incercat si au fost tratati cu succes. De atunci, Kangalul a devenit neoficial locul „nasterii” spa-urilor populate cu pestisori. A devenit o mica industrie, s-au facut excursii pentru oamenii din intreaga lume si astazi au ajuns si in Romania, in Green Day Spa.

Andrada Mocanu, managerul spa-ului, a declarat, pentru Wall-Street, ca investitia initiala intr-un astfel de acvariu a fost de de 3.000 de euro, la care se adauga costurile lunare de intretinere.

Pret: Terapie GreenDoctorFish - 25 lei, impreuna cu manichiura sau pedichiura
50 lei - terapia simpla fara manichiura sau pedichiura

Bronz organic

Bronz organicDaca doriti sa evitati solarul, puteti avea o piele ciocolatie cu bronzarea organica de la Green Day Spa, unde solutia tratament este si o terapie antiaging cu un continut bogat de ingrediente cu puternic rol antirid, iar pigmentii pentru colorare nu usuca pielea.

Bronzarea organica reprezinta un procedeu profesional de bronzare, prin care se aplica, prin pulverizare, o solutie organica, care va colora instant pielea intr-o nuanta naturala.

Bronzul dureaza 9-14 zile

Bronzul dureaza 9-14 zileO singura pulverizare asigura un bronz intens, in doar 5 minute, nefiind necesare mai multe sedinte pentru a ajunge la o culoare evidenta. Bronzul dureaza intre 9 si 14 zile si are un aspect radiant si luminos.

Sfatul profesionistului de la Green Day Spa: bronzarea profunda a pielii se realizeaza dupa aproximativ 8 ore de la sedinta de pulverizare. De aceea nu este recomandat sa se faca dus, baie, inot sau sauna mai devreme de 8 ore dupa aplicare. Conditia principala pentru un bronz perfect: o piele perfect curatata, exfoliata, fara urme de parfum, deodorant sau machiaj.

Pret: Sedinta Bronz Organic - 60 lei