The One Hotel Angkor, Cambodgia

The One Hotel Angkor, CambodgiaPret: 250 dolari/noapte

Aceasta casa coloniala franceza, construita in anul 1930, are un singur apartament. Acesta este insa unul incantator, cu cearsafuri si perne din matase ce infrumuseteaza zona in care este situat patul.

Printre dotarile standard se numara un laptop iBook, iPod si un telefon mobil. Jacuzzi-ul, dusul „rain shower” si posibilitatea de a lua cina pe acoperisul hotelului completeaza setul de servicii puse la dispozitie clientilor - un chilipir la doar 250 de dolari pe noapte.

Auberge du Soleil, Rutherford, California

Auberge du Soleil, Rutherford, CaliforniaAuberge du Soleil aduce in Napa Valley o particica din insorita Coasta de Azur, prin camerele sale chic amenajate printre lujerele de vita de vie si tufisuri de mustar.

Pe langa locatia extrem de inspirata, restaurantul hotelului este distins cu o stea Michelin, un spa ce duce relaxarea la stadiul de arta si o terasa exterioara pentru cei care doresc sa deguste numeroasele soiuri de vinuri ale hotelurilor, la apusul soarelui.

The Ritz, Paris

The Ritz, ParisNiciun loc nu stie sa rasfete precum acest clasic parizian.

La Ritz puteti dormi in patul regal inconjurat de obiecte de mobilier apartinand lui Ludovic al XV-lea si aveti posibilitatea sa chemati menajerele si valetii sufland in cornurile sofisticate, acoperite cu cea mai scumpa catifea.

De asemenea, va puteti relaxa in baile al caror design va vor aminti de vremurile regalitatii franceze.

Sursa foto: kiwicollection.com

Jade Mountain, St. Lucia

Jade Mountain, St. LuciaPret: 1.600 dolari/noapte

Privelistea impresionanta a celor doi versanti din St. Lucia l-a determinat pe arhitectul Nick Troubetzko sa proiecteze apartamentele cu un perete intreg deschis catre aceasta vedere, care ofera in acelasi timp si intimitate absoluta.

Fiecare camera seamana cu un sanctuar, cu propria piscina care ofera senzatia de infinitate, un loc perfect in care sa te bucuri de frumusetea impresionanta a golfului.

The Old Course Hotel, Scotia

The Old Course Hotel, ScotiaPret: 1.800 dolari/noapte

The Old Course Hotel este paradisul iubitorilor de golf, iar majoritatea camerelor au vedere catre terenurile din jurul hotelului. In plus, oaspetii se pot relaxa dupa un meci greu intr-un spa acvatic impresionant, cu piscine, cascade, un apartament termal sau piscine cu hidromasaj.

Apartamentele din categoria deluxe, cu bai decorate cu marmura, ajung la pretul de 1.800 dolari/noapte.