1 / 7

Grad de ocupare

Hotelurile si-au lansat recent ofertele de petrecere a sarbatorii de Sfantul Valentin, iar locurile puse la dispozitie sunt rezervate in proportie de 20% pana la 50%, cu o saptamana inainte de eveniment. Jucatorii in domeniu sustin insa ca cea mai mare parte a rezervarilor se fac pe ultima suta de metri in cazul petrecerilor de acest tip.

“Rezervarile de pana in acest moment nu sunt relevante, practica si experienta dovedindu-ne ca majoritatea vin in perioada 8-12 februarie. Carol Parc Hotel are pana acum un grad de rezervare de 20%, pentru hotel, respectiv 30% pentru restaurant”, declara Cristina Turnagiu Dragna, brand ambassador Carol Parc Hotel.

Hotelul are disponibile 17 camere si apartamente in oferta pentru week-end-ul de Valentine’s Day si 60 de locuri (30 de mese) in Restaurantul Poem si Piano Club, pentru fiecare seara de 13 si 14 februarie.

De aceeasi parere este si Adrian Adam, director de marketing si vanzari la Radisson Blu, care declara pentru Wall-Street ca, din cele 150 de locuri disponibile, aproape jumatate sunt deja rezervate si se asteapta la o crestere a cererii odata cu apropierea evenimentului.

Un alt hotel de cinci stele din Bucuresti, InterContinental, pune la dispozitia clientilor 80 de locuri in Restaurantul Madrigal, “insa daca vor fi cereri mai multe putem extinde oferta si in Braseria Corso”, spune Dana Chiriac, manager marketing si PR la InterContinental, care adauga, de asemenea, ca, pentru evenimente de acest gen, oamenii se decid cu citeva zile inainte.

La Crowne Plaza, din cele 85 de locuri puse la dispozitie pentru Valentine`s Day, 15 sunt rezervate pana acum, insa se mizeaza pe o noua strategie pentru a aduce mai multi clienti in acest an decat in 2009: ”Conceptul de anul acesta este complet diferit, in sensul ca vorbim despre un Brunch Romantic, in cea mai relaxata zi a saptamanii, in comparatie cu anul trecut, cand am organizat o cina speciala la sfarsitul unei zile de lucru”, declara Larisa Budaca, manager marketing si vanzari la Crowne Plaza Hotel.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri