Ladies' Evening la Carol Parc Hotel

Ladies' Evening la Carol Parc HotelDe 8 martie, Carol Parc Hotel isi invita oaspetii la Ladies' Evening, o seara sarbatorita fastuos cu sampanie Schlumberger la discretie, caviar, flori si cadouri pentru doamne si piano live incepand cu ora 19.30.

Meniul:
  • Mousse de sampanie si caviar
  • Piept de Pui si Creveti, in sos de sampanie cu legume tournis
  • Zabaglione cu sampanie si capsuni

De asemenea, clientii vor putea face un tur prin cele mai frumoase camere si apartamente ale palatului si vor putea vedea o expozitie de parfumuri si cosmetice de lux pe care doamnele le pot testa.

Pretul unui meniu este de 32 euro/persoana in limita a 40 locuri.

Brunch-ul care te duce la Praga, InterContinental

Brunch-ul care te duce la Praga, InterContinentalPe 7 martie, brunch-ul de la InteContinental este dedicat femeilor, care pot participa la tombola pentru a castiga:
  • Un week-end in doi la InterContinental Praga, cu mic dejun inclus;
  • Un abonament pe 6 luni la Health Club 22nd Floor,
  • O cina romantica pentru doi in restaurantul italian.

Pret: 170 lei/persoana, parcare gratuita

Targ de palarii la ceainaria Serendipity

Targ de palarii la ceainaria SerendipityCeainaria Serendipity a pregatit duminica, 7 martie, un targ de palarii vintage si palarii noi, intre orele 11:00 si 17:00, si o sesiune de “clisee fotografice” cu Maitre Photographe Alexandra Pasca si Vladimir Bulat.

Palarii Vintage expune peste 40 de modele autentice, palarii vechi din perioada 1900-1970, pe care oricine trece pragul ceainariei le poate proba si cumpara. Vei avea parte de fotografii de colectie, tombola, muzica, atmosfera si ceaiuri parfumate. Intrarea, probatul si pozatul sunt gratuite.

Raluca Alexandru, creatoarea colectiei de palarii a decis sa imparta din tainele sale si sa ofere un cadou de inceput de primavara tuturor celor care vor sa se joace de-a domnisoarele din alta vreme. Oricine doreste sa aiba o poza artistica, ce inspira parfum de epoca, are acum ocazia daca vine duminica la evenimentul organizat la Serendipity.

Cea mai norocoasa dintre participante se va putea bucura si cu alte ocazii de colectia vintage a Ralucai deoarece surpriza evenimentului este tombola, in urma careia poti pleca acasa cu o palarioara.

Shopping la Baneasa Shopping City

Shopping la Baneasa Shopping CityIn intampinarea primaverii, Baneasa Shopping City ofera clientilor posibilitatea de a-si innoi garderoba, organizand un week-end de reduceri, Best Deal Week-End, in perioada 6-7 martie. Printre magazinele care au promotii la o gama variata de produse din noua colectie se numara: Ma Dame – 10% discount la noua colectie de primavara/vara, Ecco - 30% pentru genti, Vero Moda - 20% la articolele pentru femei din colectia primavara/vara, The Body Shop - 15% reducere la cumpararea a minim 2 produse din gama Love Etc, Enzo Bertini – 18% discount la articolele din noua colectie, ID Sarrieri - pentru colectiile noi discount-ul este de 30%, iar la cumparaturi de 100 lei ai cadou un slip din dantela, Okaidi - 10% la noua colectie, pentru cumparaturi de minimum 150 lei, Debenhams - cumperi de minim 250 lei si primesti un voucher cadou de 20% la colectia de primavara/vara valabil intre 1 si 15 martie si multe altele.

Domnisoarele si doamnele se pot rasfata la Styling Corner, iar pentru ca cei mici doresc sa demonstreze originalitatea si spiritul creativ atunci cand vine vorba de a le arata mamicilor cat de mult le iubesc: un workshop de Martisor este organizat tot in acest week-end. Copiii vor avea ocazia sa creeze propria felicitare de 8 martie, dupa chipul, asemanarea si mai ales inspiratia fiecaruia.

Fashion brunch la Howard Johnson Grand Plaza

Fashion brunch la Howard Johnson Grand PlazaPortelanul isi da intalnire cu dantela la Howard Johnson Grand Plaza Hotel, pe 7 martie, intre orele 12:00-16:00.

Invitati speciali: dantela si margele de la Carolina Ciotu si povesti pe portelan de la Ana Wagner, intr-o expozitie unicat.

Atmosfera va fi completata de bucatarie italiana, Kir Royal si o simfonie de capsuni.

Pret: 150 lei / adult, 75 Lei / copil intre 7-12 ani (TVA inclus).